Paula Chirilă a slăbit 25 de kilograme: a revenit la silueta de dinainte de sarcină!

  • 21.09.2010
  • ● Vizualizări: 594
Paula Chirilă a slăbit 25 de kilograme: a revenit la silueta de dinainte de sarcină!

De când e mămică, Paula Chirilă îşi face programul după fetiţa ei, Carla Sofia. Actriţa îşi împarte sarcinile de părinte cu soţul său, Marius, iar acum, când a reluat filmările pentru show-ul ”Land of Jokes” de la PRO TV, a lăsat-o pe Carla cu bunica. Paula e însă fericită că şi-a recăpătat silueta de dinainte de sarcină.

- Cum te simţi? Cum s-a schimbat viaţa ta în ultimul an?
S-a schimbat enorm! Practic, totul s-a modificat, de la programul zilnic până la planurile de viitor. Absolut totul se face în funcţie de Carla Sofia şi de "capriciile" ei.
- Cât ai slăbit şi cum ai reuşit să scapi de kilogramele acumulate în timpul sarcinii?
Am reuşit să dau jos aproape tot surplusul de kilograme, adică aproximativ 25. Bine, din punctul meu de vedere, tot ar mai trebui să scap de vreo două-trei kilograme. Sunt însă bucuroasă că am revenit la silueta de dinainte de sarcină. Jumătate din kilogramele în plus s-a "topit" practic imediat ce am născut. Apoi, am încercat să am un regim alimentar echilibrat: m-am ferit de mâncăruri grase, de sosuri, de prăjeli, de junkfood, am uitat ce înseamnă pâinea sau pastele făinoase, am învăţat să beau mai multă apă. Pe lângă asta, am fost şi destul de stresată în momentul în care fetiţa mea a trecut la alimentaţia diversificată şi eram tot timpul preocupată să o fac să accepte mâncărurile noi. La toate acestea se adaugă şi faptul că am alergat... prin casă, încercând să fiu şi mămică şi gospodină.
- Cum se descurcă soţul tău cu fetiţa? Cine schimbă mai multe scutece?
Cred că e o sarcină pe care o împărţim în mod egal. Marius se descurcă foarte bine, are o dexteritate extraordinară, iar Carla e înnebunită după el. L-am învăţat o parte din trucurile mele de a o face pe Carla să mănânce, aşa că este un tătic care se descurcă perfect.
- Cu cine o s-o laşi pe Carla Sofia acum, că ai început filmările pentru show-ul "Land of Jokes"?
Acum că a venit într-un fel "vacanţa" şi pentru mine, în sensul că am revenit la Bucureşti şi am început filmările, mă ajută mama.
- Cum îţi petreci timpul liber de când a apărut Carla Sofia în viaţa ta?
Care timp? Cel în care încerc să dorm, în care încerc să rămân informată şi să nu pierd legătura cu lumea, cel în care am grijă de Carla Sofia sau cel în care muncesc?
- Ce fel de mămică eşti?
Acum sunt o mămică uşor exagerat de protectoare, dar sper să mă relaxez cu timpul.

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații