Paula Herlo, gravidă în patru luni: “Am o sarcină uşoară”

  • 26.04.2012
  • ● Vizualizări: 1518
Paula Herlo, gravidă în patru luni: “Am o sarcină uşoară”

Paula Herlo e o femeie de invidat. Nu face sport, nu ţine dietă niciodată şi, cu toate astea, arată foarte bine. Însărcinată în patru luni, aceasta spune că până acum totul a decurs fără probleme.


- Care este secretul tău?
Eu mă simt foarte bine în pielea mea. Nu m-am privit niciodată ca pe o apariţie tulburătoare, dar pentru că am un echilibru interior cred că asta se vede şi în exterior. Oamenii liniştiti şi fericiţi cred că sunt cu adevărat frumoşi.

- Faci ceva în mod special, acum că a venit primăvara?
Nu fac nimic în mod deosebit. Rutina mea e aceeaşi. E diferit doar tonusul pe care îl am pentru că e perioada în care mică mea grădina se umple de flori, iar asta îmi dă o stare de bine.

- Eşti dependentă de un produs cosmetic anume?
Nu sunt dependentă, dar recunosc că ani de zile am încercat tot felul de creme. Recent am descoperit o linie de cosmetice făcută parcă pentru mine: Paula's Choice. Dincolo de faptul că toate prietenele cred că mi-am făcut linie de cosmetice personalizată, ceea ce mi se pare chiar drăguţ, adevărul e că sunt cele mai bune pe care le-am încercat. Sunt realizate de Paula Begun, o americancă care şi-a rezolvat problemele tenului studiind ani de zile ingredintele cosmetice care azi se regăsesc în produsele ei.

-Ai ţinut vreodată o dietă?
N-am ţinut nici o dietă niciodată pentru că, recunosc, n-am trecut de 47 de kilograme. Sunt foarte norocoasă din punctul ăsta de vedere.

- Eşti pe cale să devii mămică. Cum te simţi?
Sunt însărcinată în patru luni şi până acum am avut o sarcină uşoară.

- Cât de important este sportul pentru un trup sănătos şi armonios?
Cred că e foarte important şi poate că mi-aş da seama de asta dacă aş încerca şi eu. De ani de zile îmi propun să fac sport regulat şi nu reuşesc. Pentru încurajare, mi-am cumpărat şi un echipament drăguţ care stă frumos împachetat în geanta de sport. Acum, că a venit primăvara, poate îmi fac timp şi mă duc.

Nicoleta Nicolae

Romania, te iubesc!, duminică, 18.00, Pro TV

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații