Intră în lumea gemenelor Liv & Maddie, în fiecare weekend de la 11:00 la Disney Channel

De: Mioara Tronaru / 27.01.2014, 07:00
Intră în lumea gemenelor Liv & Maddie, în fiecare weekend de la 11:00 la Disney Channel
Noul serial de comedie o are în rolul principal pe Dove Cameron, în rolurile lui Liv şi Maddie Rooney, gemenele care au avut mereu o legătură specială.


Acestea abia aşteaptă să se reîntâlnească, când Liv se întoarce în Wisconsin după ce a jucat într-un serial de la Hollywood timp de patru ani.
Liv este comunicativă, de încredere şi iubeşte să cânte, pe când Maddie este deşteaptă şi sportivă, fiind un fenomen în echipa de baschet a şcolii.

 


Întoarsă în oraş, ea încearcă să ducă o viaţă normală, trebuie să împartă camera cu sora sa, Maddie, şi cum nu era de ajuns, ambii părinţi lucrează la şcoala lor. Tatăl Pete este antrenor de baschet şi mama Karen este psihologul şcolii. Familia este completată de fraţii mai mici, Joey, adolescentul ciudat dar încrezător, şi Parker, fratele creativ, cunoscut pentru poznele sale.
Cu Liv din nou acasă, gemenele realizează că spaţiile mici le limitează, mai ales cu o soră obişnuită în luminile reflectoarelor. Cum Maddie excelează şi la şcoală şi în echipa de baschet, devenind căpitan, Liv nu se poate abţine şi provoacă situaţii dificile pentru Maddie. Liv şi Maddie au personalităţi, visuri şi aspiraţii diferite, dar sunt două surori invincibile împreună.


“Liv şi Maddie”, povestea gemenelor adolescente, cu personalităţi total diferite, se difuzează începând de sâmbătă, 25 ianuarie, la 11:00 numai la Disney Channel.