Înveseleşte-ţi meniul cu felii de măr

De: Mioara Tronaru / 09.05.2014, 10:52
Înveseleşte-ţi meniul cu felii de măr
Mulţi părinţi se confruntă, zi de zi, cu refuzul copiilor de a consuma mai multe fructe şi legume. Pentru a le veni în ajutor, McDonald’s România introduce un nou produs în oferta sa de meniu într-un ambalaj atractiv pentru copii: Felii de Măr.

„Înveseleşte-ţi meniul cu felii de măr” – aşa sună invitaţia echipei McDonald’s România către cei mici, venită din dorinţa de-ai încuraja să opteze pentru o nouă alternativă la cartofii prăjiţi sau la salata Prichindel din meniurile Happy Meal.

Mai mult, cu ocazia noii lansări, echipa McDonald’s dă startul unui program special, dedicat familiilor: „Ziua fructelor la McDonald’s”. În prima zi de luni din fiecare lună, în toate restaurantele McDonald’s se va oferi câte o punguţă de Felii de Măr gratis la fiecare Happy Meal cumpărat.

Acţiunea se va derula pe parcursul întregului an şi face parte din angajamentul companiei de a încuraja o alimentaţie echilibrată. Totodată, prin noul produs, disponibil şi à la carte, McDonald’s continuă să ofere un meniu variat consumatorilor săi, compus din produse potrivite stilului lor de viaţă.