Ioana Maria Moldovan – trucuri pentru un ten luminos în sezonul rece

Apropo.ro / 22.11.2014, 08:00
Ioana Maria Moldovan – trucuri pentru un ten luminos în sezonul rece
Prezentatoarea emisiunii “Times New Roman TV” de la Prima TV ştie că tenul şi mâinile trebuie îngrijite permanent, pentru că ele sunt „cărţile noastre de vizită”. Chiar dacă a moştenit o genă bună şi Dumnezeu a fost darnic cu ea, Ioana ascultă sfatul profesioniştilor şi îşi ajută tenul, folosind atât reţete simple care pot fi făcute acasă, dar şi tratamente de specialitate.

„Pe lângă măştile naturale pe care le fac rapid şi uşor acasă, la sfatul dermatologului Lucian Russu intru, de două ori pe an, în programul pentru un ten perfect, care-mi ajută pielea albă şi sensibilă să treacă mai uşor de la sezonul cald, la cel rece şi invers.” spune vedeta Prima TV.

Foto: Prima TV

Tratamentul profesional al Ioanei include:

Şedinţe de curăţare şi tratare a tenului cu acid hialuronic şi vitamine, care înlătură celule moarte de la suprafaţa pielii, toxinele din profunzime şi fac tenul să arate mai proaspăt, mai tânăr şi mai sănătos. Tratamentul cu lumină roşie, Omnilux Revive, care ajută pielea să fie mai fină şi mai fermă şi încă două tratamente speciale, cel cu lumină albastră blu-u şi Clearlight sau „Întâlnire de Gradul Trei”, cum l-a botezat Ioana.

Foto: Prima TV

Tratamentul pe care frumoasa prezentatoare Prima TV şi-l face acasă este foarte simplu, după cum spune ea:

„O dată pe săptămână, îmi aplic o mască pentru hidratarea intensă a tenului, care este chiar la îndemâna oricui. Frec un gălbenuş de ou cu o linguriţă cu ulei de măsline, apoi aplic masca pe faţă, pe gât şi pe decolteu, iar după 15 minute mă clătesc cu ceai de muşeţel.”

„Tratamentele profesionale pe care le fac nu sunt dureroase sau costisitoare şi durează între 10 şi 14 şedinţe, a câte 15 minute fiecare. Dupa un astfel de program mă simt perfect şi am o faţă fină ca de bebeluş”, conchide Ioana.

Pe Ioana Maria Moldovan o puteţi vedea în fiecare duminică, de la ora 19.00, doar pe Prima TV, emisiunea “Times New Roman TV”.