Irina şi Răzvan Fodor, oaspeţi în “Casa Ibacka”

De: Mioara Tronaru / 09.09.2013, 12:00
Irina şi Răzvan Fodor, oaspeţi în “Casa Ibacka”
Andreea şi Cabral le promit telespectatorilor că azi, 9 septembrie, în prima ediţie a emisiunii pe care o prezintă împreună ACASĂ, de la ora 23.30, “Casa Ibacka” va fi pregătită pentru oaspeţi, distracţie şi discuţii deschise despre problemele cu care se confruntă cuplurile din ziua de azi.

Amenajarea “Casei Ibacka” a fost o adevărată cursă contra-cronometru, pentru că Andreea şi Cabral şi-au propus să pună totul în ordine până la sosirea primilor invitaţi: Irina şi Răzvan Fodor. S-au apucat de treburi casnice dar, cum fiecare are viziuni proprii, alegerea tapetului şi a mobilierului sau aşezarea unor tablouri pe pereţi au fost făcute după intense negocieri presărate cu tachinări, farse şi glume, în stilul care îi caracterizează.

“Am nişte emoţii colosale, dar parcă aud o voce interioară care îmi şopteşte că va fi bine. Subiectul zilei de luni – gelozia – este unul care cu siguranţă aruncă în aer multe familii, iar noi ne propunem să-l dezbatem… altfel. Cu zâmbetul pe buze. Bine, cât vom putea face asta. Şi când nu mai merge, scoatem artileria grea: tigăi, şosete murdare, spray-ul de gândaci… Oricum, prezenţa naşilor noştri în platou îmi dă încredere. O să vă distraţi, promit!”, spune Andreea Ibacka.

Discuţiile se vor aprinde, ideile vor escalada, iar întâlnirea din “Casa Ibacka” se va transforma într-un “război” savuros în care combatanţii vor rezolva lucrurile serioase în hohote de râs, luni, 9 septembrie, de la 23.30, ACASĂ.