Iubitul turc s-a despărţit de Andreea Marin!

Apropo.ro / 06.06.2013, 09:32

Iubitul turc s-a despărţit de Andreea Marin!
La doar câteva zile după ce Andreea Marin a recunoscut că a început o relaţie sentimentală cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, cei doi s-au despărţit.

Aflată în Turcia, Andreea a anunţat pe pagina ei de Facebook, în paralel cu Tuncay, că vor rămâne doar prieteni. „Eu şi prietenul meu Tuncay am decis împreună că presiunea mediatică excesivă asupra relaţiei noastre poate face mult rău membrilor familiilor noastre, care nu sunt obişnuiţi cu acest mod de viaţă şi mai ales copilului meu, astfel încât hotărârea noastră e să rămânem doar prieteni pentru moment, fără alte conotaţii date legăturii noastre”, a postat vedeta.


Potrivit mesajului, Andreea invocă drept motive ale deciziei „telefoanele, mailurile şi urmăririle de tip paparazzo care fac imposibilă o desfăşurare firească a lucrurilor”, precum şi „întrebările de natură intimă şi speculaţiile mult disproporţionate faţă de realitate”. Tuncay a evitat însă justificările: „Eu şi Andreea suntem prieteni foarte buni. Dar am luat decizia să nu mergem mai departe cu această relaţie. Am renunţat la relaţie. Vă mulţumesc mult pentru respectul pe care l-aţi avut pentru relaţia noastră”.