Iulia Albu, aparitie horror! Ce tine in brate vedeta?

Apropo.ro / 24.06.2013, 10:52
Iulia Albu, aparitie horror! Ce tine in brate vedeta?
Asta n-ai fi crezut sa o vezi vreodata!
Fashion editorul a anuntat zilele trecute pe site-ul oficial (www.iuliaalbu.ro) lansarea proiectului unei reviste de mirese si a prezentat in premiera cateva dintre creatiile sale de cand este studenta Unarte sectia moda.Textele si fotografiile sunt acompaniate de o poza controversata in care Iulia tine in brate un animal exotic, cu o infatisare ciudata, mai precis o pisica fara par, din rasa Sphynx. Fotografia a devenit imediat virala, articole referitoare la eventuale explicatii ale look-ului vedetei umpland instantaneu internetul.
 
Iulia Albu tine in brate o pisica din rasa Sphynx
 
Si totusi un detaliu a fost lasat deoparte. In fotografie fashion editorul pare a purta o camasa desirata, lucru de neconceput daca ne gandim la atentia cu care Iulia isi alcatuieste tinutele.
 
„Un bun prieten mi-a spus o data ca seman fizic foarte mult cu o pisica Sphynx (nr: pisica din foto). Va trebui sa fiu de acord cu spusele sale” declara asumat si ironic, ca ce obicei, Iulia Albu pe un site de socializare.”Outfit: karen Walker Sunnies, Iohji Yamamoto shirt”,  lamuteste vedeta misterul camasii desirate.
 
 
Cu toate acestea Iulia nu este la prima experienta de acest gen. In urma cu 2 ani vedeta a creat pentru un brand italienesc „backwards shirt” camasa invers ce s-a bucurat din nou de un interes urias din partea presei, piesa fiind ulterior reeditata in Colectia Talbot Runhof.