Iulia Albu, Claudia Cream, Pacha Man şi Giani Kiriţă au gătit la “Cireaşa de pe tort”

Apropo.ro / 15.10.2014, 16:00
Iulia Albu, Claudia Cream, Pacha Man şi Giani Kiriţă au gătit la “Cireaşa de pe tort”
Îi puteţi vedea pe cei patru în rol de bucătari şi gazde începând de joi, 18 octombrie, de la 19.30.

În prima săptămână de la „Cireaşa de pe tort”, vor intra în competiţie pentru titlul de cea mai bună gazdă, Pacha Man, Claudia Cream, Giani Kiriţă şi Iulia Albu.

Cei patru nu au gătit în funcţie de inspiraţia de moment, fiind obligaţi să respecte tema săptămânii – „ca la mama acasă”. Ei au primit în plic, în ziua filmării meniuri fixe, iar maestrul bucătar Horia Vîrlan a comentat cu patos prestaţiile fiecăruia dintre cei prezenţi.

Pacha Man n-a avut prea multe probleme cu bulzul, pârjoalele moldoveneşti şi poalelen-n brâu. Claudia a pregătit tartă cu urdă, mâncare de praz cu măsline şi turtă de mălai cu gem.

Giani Kiriţă a avut un meniu ardelenesc cu dovlecei cu nucă, papricaş şi gomboţi, iar Iulia Albu, chiar dacă nu are experienţă în bucătărie, a gătit spanac pane, borş de găină şi ruladă cu nucă.

Foto: Prima TV

Cei patru s-au simţit foarte bine împreună, deşi Pacha Man a mărturisit că ţine cu Steaua, echipa rivală a lui Giani Kiriţă. Acesta din urmă şi Iulia Albu şi-au făcut şi un selfie împreună, pe care fostul fotbalist l-a postat pe contul său de Facebook.