Iulia Vântur va prezenta “Ferma Vedetelor”, din martie, la PRO TV

Apropo.ro / 19.01.2015, 10:34
Iulia Vântur va prezenta “Ferma Vedetelor”, din martie, la PRO TV
Frumoasa prezentatoare Iulia Vântur va prezenta noul reality show “Ferma Vedetelor”, care va aduce în faţa telespectatorilor din martie faţa nevăzută a 12 vedete şi va arăta cum vor face faţă provocărilor inedite de zi cu zi. Noua producţie va urmări timp de 3 luni cum se vor descurca vedetele participante într-un loc izolat şi lipsit de confortul stilului de viaţă modern.
Iulia Vântur s-a remarcat la pupitrul Ştirilor PRO TV, unde a prezentat cele mai importante jurnale. Experinţa Iuliei de a prezenta emisiuni live, de a empatiza cu oamenii şi de a le fi alături în momente grele, sunt doar câteva dintre elementele care o recomandă pentru acest show. Astfel, după o pauză de un an, Iulia revine cu forţe proaspete în televiziune şi e gata să facă faţă provocărilor inedite pe care acest format le presupune.
 
În calitate de gazdă a show-ului, Iulia va trebui să fie alături de concurenţi şi să îi sprijine în momentele dificile prin care vor trece. Ea va fi legătura celor 12 vedete cu exteriorul, le va da sarcinile zilnice şi îi va îndruma pentru a trece peste barielele fizice şi psihice cu care se vor confrunta în cele de trei luni de convieţuire la Fermă. 
 
Dragostea Iuliei pentru natură vine încă din copilărie, când îşi petrecea vacanţele de vară la ţară la bunici şi îi ajuta la treburile zilnice, atât în grădină cât şi la îngrijirea animalelor. Acest proiect este o nouă provocare pentru ea şi o întoarcerea la tradiţiile româneşti. 
 
Foto: PRO TV
 
“Pornesc cu entuziasm într-o nouă aventură! Am ales să fiu gazda reality show-ului „Ferma Vedetelor” pentru că este total diferit de ceea ce am făcut până acum în televiziune. Este provocarea de care aveam nevoie, după mai bine de 10 ani de Ştiri şi 8 ani de „Dansez pentru tine”. Am ocazia să explorez, să învăţ lucururi noi, să mă desfăşor într-un cadru natural, amplu, mai aproape de rădăcinile noastre româneşti. Va fi un show spumos, tocmai pentru că va surprinde latura umană, în cele mai fireşti aspecte ale vieţii.”– a declarat Iulia Vântur.
 
Pe lângă Iulia Vântur, care va fi alături de concurenţi, cei 12 fermieri vor primi sarcini săptămânale de la Mentorul Fermei, un om cu experienţă, care şi-a petrecut întreaga viaţă trăind din roadele pământului, îngrijind animale domestice, care reprezintă şi o importantă sursă de hrană. Cele 12 vedete vor trebui să treacă cu brio şi de probele zilnice, iar în fiecare săptămână doi dintre concurenţi vor intra la duel pentru a se lupta să îşi păstreze locul în concurs, însă unul dintre ei va părăsi competiţia. Probele vor fi diverse şi îi vor pune pe concurenţi în situaţii limită.