Iuliana Tudor şi Ştefan Bănică, cea mai TARE echipă de Paşte

De: Nicoleta Nicolae / 23.04.2014, 07:00
Iuliana Tudor şi Ştefan Bănică, cea mai TARE echipă de Paşte
Emisiunea "O dată-n viaţă", prezentată de Iuliana Tudor, şi în care invitatul special a fost inegalabilul Ştefan Bănică, a fost urmărită de mai mult de un milion de telespectatori pe TVR 1, în ziua de Înviere.

Moroşan, oltean, moldovean, rocker – Ştefan Bănică Jr. a demonstrat încă o dată că este un artist complet în duminica Paştelui, la TVR 1. Pe întreaga durată a emisiunii O dată-n viaţă, invitatul Iulianei Tudor a atras, în medie, la nivel naţional, peste un milion de telespectatori. Mai precis, 1.018.000 de români reprezentând o cotă medie de piaţă de 10,8% şi un rating mediu de 5,5%.

Minutul de aur al audienţei a fost înregistrat la 21.46 când aproape 1,5 milioane de telespectatori urmăreau programul de la TVR 1. Cifra exactă la nivel naţional în acest minut a fost de 1.457.000 de români, ceea ce reprezintă o cotă de piaţă** de 14,2% şi un rating* de 7,9%.

Ediţia de Paşte a emisiunii O dată-n viaţă a fost un adevărat regal al artiştilor valoroşi, Ştefan Bănică Jr. avăndu-i alături, ca susţinători, pe Sofia Vicoveanca, Maria Dragomiroiu, orchestra „Lăutarii” din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros, grupul Iza din Maramureş, condus de Ioan Pop, pe actriţa Emilia Popescu, trupa Rock’N’Roll Band şi grupul The 50’s.