Iuliana Tudor vrea să te întâlnească!

De: Cătălina Matei / 18.02.2014, 06:00
Iuliana Tudor vrea să te întâlnească!
Gazda emisiunii “O dată-n viaţă” de la TVR 1 iniţiază o campanie din dorinţa de a-şi întâlnii fanii şi telespectatorii fideli!

Dacă îţi place Iuliana Tudor şi eşti fan fidel al emisiunii pe care vedeta o prezintă la TVR, “O dată-n viaţă”, atunci a venit momentul s-o cunoşti mai bine! Iuliana Tudor vrea să te întâlnească! De altfel acesta este şi numele campaniei iniţiată de gazdă emisiunii de la TVR1, al cărui nou sezon începe în lună martie. Campania se va desfăşura în perioada 17 februarie – 31 iulie 2014 pe pagina oficială de Facebook a vedetei, (www.facebook.com/iulianatudorofficial), sub forma unui concurs. Cei care dau cel mai frumos răspuns întrebării postate de Iuliana Tudor se vor întâlni cu ea chiar în oraşul lor!

“Această campanie a apărut din dorinţa de a mă întâlni direct cu dumneavoastră, cei care îmi cunoaşteţi activitatea, cei care aţi susţinut că telespectatori sau spectatori fiecare proiect în care m-am implicat şi cei pe care îmi doresc să-i cunosc mai bine. În fiecare lună, voi veni în oraşul tău. Campania se va desfăşura în perioada 17 februarie – 31 iulie 2014 pe pagina mea oficială de Facebook , www.facebook.com/iulianatudorofficial, sub forma unui concurs. În fiecare lună voi adresa o întrebare pe o temă dată. Puteţi răspunde timp de 3 zile din momentul postării. Mă voi întâlni cu persoana care oferă cel mai frumos răspuns, în oraşul său. Aştept să ne cunoaştem!”.

Campania se adresează oricărui utilizator de Facebook care va accesa contul meu şi care va răspunde la întrebarea dată.

Întrebarea lunii februarie va fi lansată mâine!

Tema lunii Februarie este dragostea! Iar întrebarea pentru concurs este postata începând de azi pe Facebook!

Mai multe detalii găsiţi pe pagina oficială de Facebook a vedetei:

https://www.facebook.com/iulianatudorofficial