Jane Seymour filmează în România

De: Cătălina Matei / 13.11.2013, 11:10
Jane Seymour filmează în România
Cunoscută publicului român din serialul american "Dr. Quinn", Jane Seymour soseşte azi ân îara noastră, pentru a filma în Bucureşti.

Deţinătoare a doua Globuri de Aur si un premiu Emmy, Jane joacă în comedia romantică ”Love by Design”, în regia lui Michael Damian, pe care românii îl ştiu din serialul “Tânăr şi neliniştit”. Filmul, care mai include şi alte nume sonore din cinematografia internaţională, va fi lansat pe plan mondial în 2014.

Filmările se derulează în Sighişoara, Bucureşti şi New York.

Câştigătoarea Golden Globes, care a strălucit lângă Roger Moore, ca “Bond Girl”, în “Live and Let Die” (1973), va interpreta în “Love by Design” rolul unui redactor-şef al unei reviste de modă din Manhattan – Vivien Thompson.

Exigenta Vivien Thompson îi distruge speranţele, cariera şi viaţa amoroasă talentatei Danielle Luca, interpretată de Giulia Nahmany.

Danielle este nevoită să-şi abandoneze planurile şi se intoarce în satul natal din România, unde îl cunoaşte pe David Oakes (“The Borgias”, “The White Queen”), în rolul fermecătorului Adrian Edwards. Pentru Danielle, o nouă aventură e pe cale să înceapă.

Imaginea va fi realizată de Viorel Sergovici şi Lulu de Hillerin, scenografia este semnată de Mihai Dorobanţu, împreună cu Andreea de Hillerin şi îi are ca producători pe Viorel Sergovici, Ştefan de Hillerin şi Janeen Damian.

Filmul este o producţie Solar Indie Junction şi Gold Line Production International.