Jennifer Lopez, logodită cu Ben Affleck? Vedeta a fost surprinsă cu un diamant pe un inelar

De: Ana Obretin / 08.04.2022, 12:55
Jennifer Lopez, logodită cu Ben Affleck? Vedeta a fost surprinsă cu un diamant pe un inelar

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-ar fi logodit. Lopez a fost surprinsă cu un diamant pe acel deget pe care se poartă de obicei inelul de logodnă.

J Lo și fiica ei, Emme, au fost, luni, la cumpărături de mobilă, posibil pentru noua casă de 55 de milioane de dolari pe care vedeta a cumpărat-o împreună cu iubitul ei. După ce a remarcat că a fost fotografiată, J Lo și-a întors inelul pe deget, astfel încât diamantul să fie ascuns în palmă, potrivit TMZ.

CITEȘTE ȘI: Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, își arată abdomenul în noua reclamă Coach

Top 10 cupluri de vedete care au început o relație în 2021

Aceasta nu ar fi prima dată când cei doi se logodesc. Ben a cerut-o de soție în urmă cu 18 ani, dar au anulat nunta la scurt timp.

În iulie anul trecut, Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, a publicat pe contul ei de Instagram prima fotografie alături de Ben Affleck, prin care a confirmat oficial că și-au reluat relația. În pauza dintre cele două logodne, în perioada 2005 – 2018, Ben Affleck, în vârstă de 49 de ani, a fost căsătorit cu actrița Jennifer Garner. Cei doi au împreună trei copii, cu vârste cuprinse între 16 și 10 ani. La rândul ei, Jennifer Lopez a fost căsătorită, în perioada 2004 – 2014, cu cântărețul Marc Anthony, cu care are gemeni în vârstă de 14 ani.

CITEȘTE ȘI: 10 filme preferate ale starurilor favorite de la Hollywood (Video)

Foto: Profimedia Images