Jim Jam de decembrie

De: Mioara Tronaru / 07.12.2013, 07:00
Jim Jam de decembrie
În luna decembrie, postul de televiziune Jim Jam îşi aşteaptă telespectaorii cu spiriduşi, pufuşori… şi multe surprize!

PREMIERĂ: Care-i ideea?

Zilnic de la 09:25, 13:45, 19:45 şi 22:40

Hugo, ca orice copil, are un caracter isoditor. Plin de curiozitate, a pornit în călătoria spre cunoaştere şi înţelegere. El se întreabă de ce uneori ne simţim trişti, ce înseamnă cu adevărat să înveţi, şi dacă lumea va fi la fel dimineaţă, aşa cum a fost cu o noapte înainte. În timp ce explorează universul său 3D, prietenii săi îl ajută să înţeleagă “cine”, “ce”, “când” şi “cum” prin concepte abstracte şi vizualuri.

 

Vremea Poveştilor: Bob Constructorul: Sub Zăpadă

Sâmbătă 7 Decembrie de la 11:00 şi 18:00

Bob Constructorul şi echipa sa de maşinării pornesc spre o mare aventură! Se îndreaptă spre Bobblesberg care e înzăpezit pentru a construi trasee pentru Jocurile de Iarnă. Wendy participă la competiţie, aşadar Snoop devine mâna dreaptă a lui Bob şi e determinat să-l impresioneze, chiar cu riscul ca prietenii săi să îngheţe. În altă parte, Spud leagă o prietenie deloc favorabilă, Dizzy învaţă să patineze, Roley îşi descoperă vocea de yodelling şi Muck devine din greşeală snow-boarder extrem.

 

Vremea Poveştilor: Grădina cu Pufuşori – Special de Crăciun

Duminică 8 Decembrie şi Sâmbătă 14 Decembrie de la 11:00 şi 18:00

Grădina cu pufuşori este un loc minunat plin de animăluţe mici care nu vor altceva decât să se distreze. Crăciunul este foarte special la grădina cu pufuşori ; toată lumea se strânge laolaltă să cântă cântecele, mănâncă mâncare gustoasă şi împart cadouri! Personajele din Grădina cu Pufuşori te invită să te alături luna aceasta la o aventură magică de Crăciun, în timp ce încearcă să aibă cel mai bun Crăciun…dar mai întâi trebuie să găsească pinguinii care lipsesc şi care conduc Grădina cu Pufuşori, altfel Moş Crăciun nu va primi la timp scrisorile lor.

 

Vremea Poveştilor: Bob Constructorul: Un Crăciun de Neuitat

Duminică 15 Decembrie şi Sâmbătă 21 Decembrie de la 11:00 şi 18:00

Bob abia aşteaptă Crăciunul! Fratele său geamăn, Tom, care este zoolog la Cercul Polar, vine acasă de Crăciun, pentru prima dată după mulţi ani. Bob aşteaptă cu nerăbdare un Crăciun liniştit, dar noul primar al oraşului are alte planuri ! A aranjat un concert gratuit al unei trupe rock locale şi are nevoie de ajutorul lui Bob pentru a construi scena, luminile şi multe alte lucruri. Dar dezastrul loveşte! Tom nu prinde vaporul care îl duce acasă, iar următorul va veni peste o lună, în timp ce Bob are parte de numeroase întârzieri. Oare Crăciunul va fi salvat pentru Bob şi Tom?

 

PREMIERĂ: Noaptea Dinainte de Crăciun

Duminică 22, Marţi 24 şi Sâmbătă 28 Decembrie de la 11:00 şi 18:00

Urmăriţi povestea minunată a unui băieţel orfan şi pisica lui loială, în timp ce descoperă adevăratul spirit al Crăciunului.

 

PREMIERĂ: Spiriduşii de Crăciun

Miercuri 25 şi Duminică 29 Decembrie de la 11:00 şi 18:00

Spiriduşii de Crăciun spun povestea lui Hans cizmarul care este ajutat de un grup de spiriduşi năzdrăvani care îşi doresc să lucreze pentru Moş Crăciun.