Jimi Hendrix, imortalizat intr-un joc pe PC

Apropo.ro / 28.07.2008, 12:23
Jimi Hendrix, imortalizat intr-un joc pe PC
Jimi Hendrix va fi prezent in ultima versiune a jocului "Guitar Hero", versiune ce va fi lansata pe piata in toamna acestui an.

Jimi Hendrix va fi prezent in ultima versiune a jocului „Guitar Hero„, versiune ce va fi lansata pe piata in toamna acestui an.

Cantaretul hitului „Foxy Lady„, care a murit inecat cu propria voma, inghitind multe medicamente cu vin rosu, va deveni „caracter” de joc. Cantecul sau „The Wind Cries Mary” si versiunea live a „Purple Haze” inregistrata in 1969 la San Diego Sports Arena, vor fi prezente in „Guitar Hero: World Tour„, alaturi de mai multe cantece ale artistului, deasemenea si downloadabile.

Cea de-a patra versiune a jocului va include si 8 jucatori Battle of bands ce vor completa jocul, fiecare avand tobe, chitare, microfoane, pentru a competa formatia.

De-a lungul timpului, mai multe formatii si-au dat acceptul ca melodiile lor sa fie folosite in acest joc, printre ei aflandu-se si Iron Maiden.

Jimi Hendrix – Foxy Lady

Iron Maiden – Fear of the Dark

CONCURS: Apropo.ro si Eventim te trimit la Creamfields!


Citeste si:

Dell Inspiron Mini se dezvaluie

Dell Inspiron Mini se dezvaluie

Dupa luni intregi de secretomanie si informatii cu picatura, in sfarsit vad lumina zilei specificatiile (aproape) complete ale primului laptop ieftin al celor de Dell. In…

Vesti bune pentru gameri! Exista mouse cu ventilatie

Vesti bune pentru gameri! Exista mouse cu ventilatie

Compania Thanko este cunoscuta pentru gadget-urile ciudate lansate in trecut, insa ultimul produs chiar prezinta interes.

Primul telefon chinezesc cu proiector

Primul telefon chinezesc cu proiector

Din tara care ne-a adus telefonul care se incarca o data pe an vine si primul mobil cu proiector incorporat. Si ca si cum n-ar fi fost de-ajuns aceasta facilitate importa…

Jocul zilei

Clipul zilei

Deflector Protejeaza-te de atacul inamic
Protejeaza-te de atacul inamic Cuvinte cheie: Pusy spank pisica bataie paleta
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).
Comenteaza trimite pe ym printeaza