Johnny Depp a fost adoptat de amerindieni

De: Cătălina Matei / 26.06.2013, 11:24
Johnny Depp a fost adoptat de amerindieni
După ce a făcut din Jack Sparrow ("Piraţii din Caraibe") unul dintre cele mai îndrăgite personaje din lumea cinematografică, iată că Johnny Depp face furori cu un nou rol: Tonto, un erou amerindian, din tribul Comanche. Între timp, actorul a fost adoptat de indieni!

Conform unei activiste amerindiene, actorul care interpretează rolul unui erou amerindian în filmul „The Lone Ranger” a devenit membru de onoare al triburilor Comanche. Ceremonia a fost una privată şi a avut loc pe 16 mai, în oraşul Albuquerque din statul New Mexico, unde locuieşte LaDonna Harris, preşedintă şi fondatoare a asociaţiei Americans for Indian Opportunity.

„Am citit despre el şi despre ascendenţa lui amerindiană şi le-am spus copiilor mei cu ocazia Zilei mamelor: «De ce nu l-am adopta?»”, a spus Harris.

Verişorul lui Harris, care este consilier cultural pentru echipa de producţie a filmului „The Lone Ranger”, a organizat întâlnirea, relatează agenţia Mediafax.

„A fost adoptat de familia mea. Conducătorul triburilor Comanche a recunoscut apoi această adopţie, graţie căreia el a devenit membru de onoare al naţiunii şi triburilor Comanche”, a explicat aceeaşi sursă.

Actorul american a primit cu această ocazie şi un nume Comanche – „Mah Woo May” -, care înseamnă „cel care îşi schimbă forma”.

Johnny Depp, care s-a născut în Kentucky, a dezvăluit în trecut faptul că străbunica lui a fost amerindiană şi provenea probabil din triburile Cherokee sau Creek Indian.