Johnny Depp a schimbat prefixul!

Apropo.ro / 10.06.2013, 13:08
Johnny Depp a schimbat prefixul!
Deşi pare greu de crezut, actorul din ”Piraţii din Caraibe” a împlinit pe 9 iunie frumoasa vârstă de... 50 de ani! O vârstă respectabilă, pe care nu o arată, căci Johnny pare să întinerească pe zi ce trece.

S-a născut în 1963, într-un orăşel din statul american Kentucky, însă copilăria şi-a petrecut-o în Florida. La vârsta de 15 ani, a renunţat la şcoală pentru a deveni a intra într-o trupă rock. După ce a cântat în mai multe formaţii, Johnny ajunge să-l cunoască pe Nicolas Cage şi, astfel, ajunge să debuteze pe marele ecran în pelicula ”A Nightmare on Elm Street” (1984).

Au urmat zeci de filme, însă cele mai cunoscute sunt „Piraţii din Caraibe”, „Edward Scissorhands”, „Sweeney Todd” sau „Ed Wood”. Este actorul preferat al regizorului Tim Burton, cu care nu ratează nicio şansă să lucreze.

 

A primit numeroase nominalizări la Oscar, Globurile de Aur şi Teen Choice Awards, iar rolul din „Sweeney Todd” i-a adus şi un Glob de Aur.

 

Cele mai mediatizate relaţii ale lui Johnny au fost cele cu Winona Ryder, Kate Moss şi Vanessa Paradis. În 1990, a cerut-o în căsătorie pe Winona şi chiar şi-a tatuat numele ei pe braţ. După o relaţie de patru ani cu Kate, Johnny a cunoscut-o pe Vanessa în 1998. Cei doi, care au doi copii împreună, au pus capăt relaţiei în 2012. În preyent, Johnny este cu actriţa Amber Heard, cu 23 de ani mai tânăr decât el. 

Tags: