Johnny Depp, în rolul lui Ludovic al XV-lea, într-un film regizat de Maïwenn

De: Ana Obretin / 22.01.2022, 09:50
Johnny Depp, în rolul lui Ludovic al XV-lea, într-un film regizat de Maïwenn

Actorul american Johnny Depp a obținut primul său rol din ultimii doi ani, timp în care a fost considerat persona non grata la Hollywood.

Depp va juca în următorul film al cineastei franceze Maïwenn. El îl va juca pe Ludovic al XV-lea într-un film dedicat lui Jeanne du Barry, ultima amantă a regelui, care va fi interpretată de Maïwenn. Lungmetrajul va fi produs de compania Why Not Productions, care a realizat și cel mai recent film al cineastei, „ADN”.

Filmările pentru noua producție ar trebui să înceapă pe 8 iulie, în regiunea Parisului. Mai multe secvențe vor fi filmate la Palatul Versailles.

CITEȘTE ȘI: Johnny Depp, un al doilea proces de calomnie cu fosta soţie

Johnny Depp susține că este boicotat de Hollywood

Johnny Depp, persona non grata la Hollywood

Acesta este primul rol obținut de Johnny Depp într-un film de la debutul necazurilor sale legale cu fosta sa soție, actrița Amber Heard.

Johnny Depp este, fără îndoială, unul dintre cei mai buni actori din lume, dar acesta a ținut prima pagină a ziarelor în ultimii ani mai degrabă cu incidentele din viața personală. În toamna anului 2020, el a pierdut procesul intentat pentru calomnie tabloidului britanic The Sun, care a publicat un titlu prin care l-a numit “bătăuș de femei”.

După ce a pierdut acest proces, Johnny Depp a fost eliminat și din distribuția francizei „Fantastic Beasts”, bazată pe romanele lui J. K. Rowling. Mai recent, „Minamata”, un alt proiect în care Depp ar fi trebuit să joace rolul principal, ar fi fost îngropat de MGM pentru a evita controversa din jurul actorului, acuzat de fosta soție, actrița Amber Heard, de violență domestică. Invitat la Festivalul de la Deauville în septembrie anul trecut, el a venit să prezinte „City of Lies”, un thriller filmat în 2017, dar niciodată lansat în cinematografe. Câteva zile mai târziu, la Festivalul de la San Sebastian, din Spania, el a spus că a fost o victimă a „culturii anulării”. 

CITEȘTE ȘI: Apelul lui Johnny Depp la procesul contra The Sun, care l-a descris drept „bătăuș de femei”, respins în instanță

Foto: Profimedia Images