Johnny Depp şi logodnica lui, pasionaţi de literatura erotică

De: Cătălina Matei / 05.07.2014, 09:00
Johnny Depp şi logodnica lui, pasionaţi de literatura erotică
Unii colecţionează timbre, alţii – căni şi magneţi de firgider, însă actorul din ”Piraţii din Caraibe” a făcut o pasiune pentru cărţile erotice. Johnny Depp şi logodnica lui, mult mai tânără decât el, îşi ”condimentează” relaţia cu volume din literatura erotică şi poze retro.

Ce nu face omul… din dragoste?! Şi mai ales când diferenţa de vârstă dintre parteneri este de vreo 22 de ani?! Johnny Depp şi logodnica lui, actriţa Amber Heard, au găsit o metodă mai specială pentru menţine aprinsă flacăra iubirii lor. Astfel, cei doi au început să citească tot mai multe cărţi erotice şi să colecţioneze poze cu conţinut explicit din anii ’50 şi chiar din perioada interbelică.

Conform  RadarOnline.com, un apropiat al celor doi a declarat: ”Sunt deja dependenţi de volumele de literatură erotică, mult mai explicite decât . Amber i-a arătat lui Johnny nişte broşuri vintage, iar acum nu se mai opreşte din colecţionat cărţi exrotice foarte vechi şi poze de prin anii ’50, şi chiar mai vechi”.

O altă sursă a menţionat că cei doi obişnuiesc să-şi redecoreze dormitorul aproape în fiecare lună: “E distracţia lor… în fiecare lună”.

Foto: Hepta