Jojo, Divertisment cu King Kong

Apropo.ro / 09.01.2006, 12:24
Jojo, Divertisment cu King Kong
Nu e tocmai simplu sa fii partenera lui King Kong! El ditamai namila, ea, micuța, fragila, blonduța. Ne-am gândit însa ca dupa atâta vreme în mijlocul divertișilor s-o fi învațat cu greul și situațiile imprevizibile. Jojo mai are în palmares și un


Nu e tocmai simplu sa fii partenera lui King Kong! El ditamai namila, ea, micuța, fragila, blonduța. Ne-am gândit însa ca dupa atâta vreme în mijlocul divertișilor s-o fi învațat cu greul și situațiile imprevizibile. Jojo mai are în palmares și un rol în filmul polițist „Un caz de dispariție”, plus câteva roluri în piese de teatru.

Jojo, sau Alexandra Catalina Ionescu, a strabatut cale lunga de la fetița care cânta ceva despre o lume roz. Acum nu mai cânta aproape deloc, dar are de gând sa schimbe acest lucru. Nu de alta, dar lumea o considera mai mult artista, decât cântareața, iar pe ea tocmai muzica a lansat-o (v-o mai amintiți la Kiki Riki Miki, alaturi de Horia Brenciu?). Așa ca și-a propus ca anul acesta sa scoata un nou album care se pare ca va fi gata undeva prin vara. Asta nu înseamna ca are de gând sa renunțe la teatru. Pe lânga Divertis, Jojo va juca și-n piesa „Coastele lui Adam”, pusa în scena la Teatrul Nottara.

Doar nu credeați ca am pus-o pe sarmana Jojo sa alerge prin jungla urmarita de o gorila și un tiranozaur. Mai ales ca onorariul nu a fost cel primit de Naomi Watts pentru același rol (5 milioane de dolari).

King Kong în cifre

Primul King Kong, din 1933, dureaza o ora jumatate și a costat 650 de mii de dolari, raportat la valoarea actuala, înseamna 8,8 milioane de dolari.

Cel din 1976, are o durata de 2 ore și 14 minute, a costat 24 milioane de dolari, sau 82 de milioane de dolari, raportat la valoarea actuala. Ultimul King Kong, cel care ruleaza în cinematografe, dureaza mai bine de 2 ore jumatate și bugetul inițial fusese de 175 de milioane de dolari, dar a fost depașit cu mai bine de 25 milioane de dolari.