Jojo şi Aniela Petreanu fac striptease pentru un pacient

Apropo.ro / 02.05.2013, 10:00
Jojo şi Aniela Petreanu fac striptease pentru un pacient
În această seară, de la ora 21.30, în “Spitalul de demenţă” se internează doi vânători (Sorin Cociş şi Tomi Cristin) care s-au împuşcat unul pe celălalt din cauza aceleiaşi femei.

Pentru că unul dintre ei deţine o funcţie importantă şi cere răspicat o rezervă privată cu duş, Coca (Aniela Petreanu) şi Luminiţa Sfârlă (Jojo – Cătălina Grama) decid să-l calmeze cu un moment de striptease. Telespectatorii vor putea vedea cum reacţionează bărbatul urmărind noul episod al serialului “Spitalul de demenţă”, difuzat de ProTv azi, 2 mai, de la 21.30.

Situaţia este una cât se poate de tensionată însă. Nemulţumiţi că nu sunt trataţi cum se cuvine, vânătorii încep să tragă cu puşca haotic prin spital, spre disperarea medicilor. Nu mică îi este uimirea doctorului Ciupercă (Claudiu Maier) atunci când află motivul încăierării celor doi: o femeie. Când însă cei doi continuă să ofere detalii – sâni tari, care păcăne, Ciupercă găseşte atât de căutatul motiv de divorţ: amanta celor doi este nimeni alta decât soţia lui, Lili Stripu (Andreea Doinea).