Jon Snow, din „Urzeala tronurilor” vine în România

De: Nicoleta Nicolae / 25.06.2015, 10:40


Jon Snow, din
Kit Harington (28 de ani), actorul pe care publicul îl cunoaşte mai ales pentru rolul personajului Jon Snow din "Urzeala Tronurilor" (Game of Thrones n.r) vine în România.

Acesta va juca în pelicula „Brimstone”, care se filmează în Spania, Germania şi România, alături de alte nume cunoscute din industria filmului.

Filmările producţiei „Brimstone” au început deja la data de 15 iunie, deci nu mai durează mult până când Kit Harington ajunge pe meleagurile româneşti. Alături de el vor juca şi Dakota Fanning, Guy Pearce, Carice Houten, Paul Anderson, Carla  Juri şi Jack Roth. „Brimstone” este un film regizat de Martin Koolhoven, iar în rolul principal este Dakota Fanning,  care o interpretează pe Liz, o tânără care fuge de trecutul ei, relatează mtv.com.

Foto: Hepta

Se pare că regizorul l-a înlocuit pe Robert Pattinson cu Kit Harington, care îl va juca pe Samuel, un proscris cu un rol crucial în poveste. El nu este singurul actor din „Urzeala Tronurilor” care va apărea în „Brimstone”. Carice Van Houten, care o joacă pe malefica Melisandre în serial, va fi şi ea în pelicula regizată de Martin Koolhoven.