Jorge, un Romeo luat prin surprindere

De: Nicoleta Nicolae / 30.03.2015, 17:00
Jorge, un Romeo luat prin surprindere
Jorge a avut aseară parte de o mare surpriză în timp ce juca în musicalul „Romeo şi Julieta” de la Teatrul de Operetă Ion Dacian.

În public s-au aflat două femei foarte dragi lui care au urmărit cu sufletul la gură prestaţia lui de pe scenă. A fost vorba de soţia sa, Ramona, şi de Anda Adam, buna lui prietenă, alături de care a participat lunile trecute şi la ediţia Gold a show-ului „Te cunosc de Undeva” de la Antena 1.

Ramona şi Anda au vizionat spectacolul din primul rând, aplaudând frenetic la final prestaţia artistului, precum şi a întregii distribuţii. Anda Adam, de altfel, a declarat în mai multe rânduri că îl consideră pe Jorge unul din cei mai talentaţi artişti din România şi că este fan al musicalurilor, mergând în trecut la mai multe reprezentaţii de acest tip în Londra şi New York.

La cinci ani de când a debutat ca actor în rolul principal în musicalul “Romeo şi Julieta”, alături de Simona Nae, Jorge a revenit anul acesta pe scena Teatrului de Operetă Ion Dacian în rolul lui Romeo.

Musicalul „Romeo şi Julieta” are la bază opera scrisă de William Shakespeare, a cărei acţiune este însă adaptată prezentului şi pusă în scenă pe ritmuri de pop-rock, cu versuri accesibile tinerilor de azi şi descrisă de regizorul său, Gerard Presgurvic, drept “cea mai romantică şi tragică piesă din istoria literaturii”.

 

În distribuţia musicalului mai fac parte şi actorii Adrian Nour (Benvolio), Filip Ristovschi (Mercuţio), Ernest Fazekas (Tybalt), Orest Pâslariu (Capulet), Florin Budnaru (Paris), Daniel Iordăchioaie (Print).

Spectacolele au loc la Sala Opereta a Teatrului de Operetă şi Musical Ion Dacian (Bd. Octavian Goga, nr.1).