Jose Alberto Castro pregăteşte continuarea telenovelei „Rubi”?

Apropo.ro / 03.12.2014, 17:00
Jose Alberto Castro pregăteşte continuarea telenovelei
Conform unor surse neoficiale din Televisa, producătorul Jose Alberto Castro ar fi în pregătiri pentru continuarea celebrei telenovele mexicane "Rubi", care a fost difuzată în 2004 pe ACASATV.
Au trecut deja 10 ani de la lansarea telenovelei „Rubi”, unul din ultimele succese de casă marca Televisa. Timp suficient, par să-şi fi spus producătorii, pentru că aşa cum au anunţat surse neoficiale din compania mexicană, o continuare a celebrei telenovele este în pregătiri. Ce înseamnă acest lucru nu a fost făcut public. Rămâne însă cert faptul că, în repetate rânduri, producătorul Jose Alberto Castro, cel care a coordonat şi versiunea din 2004, şi-a manifestat interesul de a relua povestea frumoasei neobrăzate „La Descarada Rubi”. Povestea telenovelei era povestea lui Rubi, o tînără frumoasă, dar săracă, care e dispusă să facă orice că să aibă bani, inclusiv să recurgă la crimă. 
  
La auzul veştii că există posibilitatea unei continuări, fanii şi-au exprimat entuziasmul susţinând că în cazul în care vestea se dovedeşte adevărată, rolul principal ar trebui să-i revină aceleaşi Barbara Mori care a făcut istorie cu rolul ei. 
 
V-ar plăcea să vedeţi continuarea acestei telenovele?