Kanye West joacă cu Ben Stiller şi Owen Wilson în comedia „Zoolander 2”

De: Nicoleta Nicolae / 16.03.2015, 16:57
Kanye West joacă cu Ben Stiller şi Owen Wilson în comedia
Rapperul american Kanye West va juca în filmul de comedie "Zoolander 2" în care rolurile principale vor fi interpretate de actorii Ben Stiller şi Owen Wilson.
Rapperul american, care s-a remarcat în ultimii ani şi în calitate de designer de modă, va juca în această producţie cinematografică în care Ben Stiller şi Owen Wilson îşi vor relua rolurile interpretate în filmul original – Derek Zoolander şi Hansel McDonald.
 
Prezenţa rapperului pe afişul noului film de comedie s-ar datora, afirmă presa americană, bunului său prieten Will Ferrell care le-a sugerat producătorilor de la Hollywood să îl includă pe cântăreţ în distribuţia peliculei.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
De asemenea, Kanye West doreşte ca şi soţia lui, starleta Kim Kardashian, să primească un rol de mică amploare în noua producţie, scrie Mediafax.
 
„Kanye este bun prieten cu Will şi a avut o scurtă apariţie în «Anchorman 2», însă îşi doreşte să joace un rol mai consistent în «Zoolander 2». Este foarte probabil ca şi Kim să apară în acest film”, a dezvăluit o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.
 
Potrivit presei americane, „Zoolander 2” va avea o distribuţie impresionantă, în care vor mai fi prezenţi redactorul-şef al ediţiei americane a revistei Vogur, Anna Wintour, actorul Billy Zane, dar şi un model vedetă al casei Victoria’s Secret, Karlie Kloss. Actorul Will Ferrell va juca şi el în noul film, interpretând din nou rolul designerului egocentric Mugatu.