Kanye West şi Kim Kardashian, pictorial nud în familie

De: Nicoleta Nicolae / 01.12.2014, 06:10
Kanye West şi Kim Kardashian, pictorial nud în familie
Kanye West vrea să pozeze gol alături de soţia sa, Kim Kardashian, încântat fiind de cum a ieşit pictorialul cu care aceasta a făcut valuri în întreaga lume.

Kanye West vrea să pozeze gol alături de soţia sa, Kim Kardashian, după ce a observat succesul înregistrat de pictorialul nud al acesteia.

Cântăreţul are şi o idee după care să se realizeze şedinţa foto. El vrea ca fotografii să-i surprindă îmbrăţişaţi şi nud.

West, în vârstă de 37 de ani, a furnizat chiar şi ideea pictorialului pe care şi-l doreşte cu soţia sa: cei doi vor fi fotografiaţi goi, „într-o îmbrăţişare plină de dragoste”. Rapperul american doreşte ca imaginile să fie apoi publicate în presă, iar evenimentul ar urma să fie sărbătorit printr-o petrecere, scrie Mediafax

kim

Kim Kardashian, în vârstă de 34 de ani, a apărut recent într-un pictorial nud pentru revista Paper, în care îşi etalează posteriorul care a făcut-o faimoasă, fotografiile având un succes imens pe internet, unde utilizatorii au realizat chiar şi parodii după imagini.