Kanye West şi Kim Kardashian vor să se căsătorească la Versailles

Apropo.ro / 07.12.2013, 07:00
Kanye West şi Kim Kardashian vor să se căsătorească la Versailles
Rapperul american Kanye West şi vedeta TV Kim Kardashian îşi doresc să-şi organizeze nunta la palatul Versailles din Franţa.

Rapperul Kanye West a angajat deja cinci asistenţi pentru a-l ajuta să organizeze nunta cu logodnica sa, Kim Kardashian, artistul dorindu-şi ca evenimentul să fie unul dintre „cele mai mari din lume, mai mare ca nunta regală”.

„Kanye nu a fost niciodată căsătorit şi vrea o nuntă mare”, a declarat o sursă pentru Us Weekly. Sursa a adăugat că West şi Kardashian „nu lucrează la organizarea nunţii în baza unui buget”, aşadar „doar cerul este limita lor”.

Iniţial, s-a speculat că perechea plănuieşte să se căsătorească în minunatul peisaj italian din Capri, dar, în momentul de faţă, cuplul ar opta pentru romanticul Paris.

Kanye West a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Kim Kardashian, pe 21 octombrie – ziua în care starleta a împlinit 33 de ani -, în faţa unor prieteni apropiaţi şi membri ai celor două familii, prezenţi pe stadionul de baseball AT&T Park din San Francisco, pe care rapperul l-a închiriat pentru acel eveniment.