Kate Moss se bate la tribunal pentru custodia câinelui

De: Nicoleta Nicolae / 09.08.2015, 08:00

Kate Moss se bate la tribunal pentru custodia câinelui
Fotomodelul Kate Moss (41 de ani) şi chitaristul trupei The Kills, Jamie Hince (46 de ani), se ceartă în tribunal pentru câinele Archie, din rasa Staffordshire Bull Terrier, în vârstă de 4 ani.


Cei doi divorţează, din cauza geloziei ei nebuneşti. Muzicianul spune că, deşi nu au semnat un contract prenupţial, nu vrea niciun cent din averea ei de 75 de milioane de dolari. Nu doreşte nici alte bunuri pe care le-au avut în comun, chiar dacă nu are în conturi nici măcar 1 milion de dolari. Chitaristul nu îl vrea decât pe căţelul Archie, pe care el însuşi l-a găsit în Italia. Kate nu i-l dă pentru nimic în lume. Zice că a cheltuit o avere pentru a cumpăra tot felul de hăinuţe şi podoabe pentru câine.

În plus, fotomodelul spune că fiica ei, Lila, de 12 ani, pe care o are din relaţia cu editorul Jefferson Hack, e mult prea ataşată de Archie, ca să-l cedeze. Atât ea, cât şi Jamie sunt hotărâţi să lupte în justiţie pentru câine. Deocamdată, patrupedul stă la Moss, iar Hince îi dă tot timpul telefoane ca să afle ce mai face acesta. Şi înainte, când era în turnee, dădea mereu telefoane să îl audă lătrând!