Keira Knightley va fi Ducesa de Devonshire

Apropo.ro / 23.07.2008, 11:50
Keira a trebuit sa foloseasca o pernuta pentru cap din cauza perucii grele pe care o poarta personajul ei, o peruca in stilul Mariei Antoinette

Keira Knightley a trebuit sa foloseasca o pernuta pentru cap din cauza perucii prea grele pe care o poarta noul ei personaj. Actrita in varsta de 23 de ani va purta o peruca in stilul Mariei Antoinette, pentru pentru a o intruchipa pe Georgiana Cavendish, Ducesa de Devonshire, in filmul "Ducesa". In timpul filmarilor actrita s-a ales cu dureri de cap din cauza perucii grele, drept pentru care a folosit in cele din urma o pernuta speciala.

Partenera de film a lui Keira, Haley Atwell, declara: "Mi-a placut la filmarile pentru Ducesa alaturi de Keira pentru ca are un mare simt al umorului".

Personajul lui Keira din drama secolului 18 este stramosul raposatei Printesei Diana.

Georgiana a fost un membru al familiei Spencer care s-a casatorit cu un membru al familiei Devonshire. Firea ei prietenoasa a creat un adevarat scandal in cercul de prieteni, ce includea figuri din politica si din cultura, atunci cand a avut o relatie amoroasa cu Charles Grey, care mai tarziu a devenit Primul Ministru al Marii Britanii.

keira

Nu rata galeria foto cu frumoasa Keira

CONCURS: Apropo.ro si Eventim te trimit la Creamfields!


 

Citeste si:

Starul din

Starul din "The Dark Knight", Christian Bale, a fost arestat

Christian Bale, protagonistul din Batman "The Dark Knight" a fost arestat in cursul zilei de azi, 22 iulie. Mama actorului Jenny, 61 de ani, si sora sa Sharon, …

Chris i-a interzis Rihannei sa isi mai arate formele

Chris i-a interzis Rihannei sa isi mai arate formele

Rihanna are interzis de la iubit sa se mai imbrace sumar.

Andrea Marin apare goala intr-o revista pentru adulti

Andrea Marin apare goala intr-o revista pentru adulti

Intr-adevar, Zana Surprizelor a fost fotografiata in sanii goi de paparazzi, in timp ce isi punea sutienul pentru plaja, undeva pe o plaja la Nisa.

Jocul zilei

Clipul zilei

Sonny Blonda de la DEX – Ep 6 – Pastarnac
Elimina toti oponentii pe care-i intalnesti! Cuvinte cheie: blonda de la dex video pastirnac
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza