Killing Time – din 1 martie în cinematografe

De: Mioara Tronaru / 31.01.2013, 16:02
Killing Time - din 1 martie în cinematografe
Transilvania Film anunţă premiera în cinematografe a celui de-al treilea lungmetraj scris şi regizat de Florin Piersic Jr. – ”Killing Time” – o comedie foarte neagră, pigmentată cu dialoguri savuroase.

Filmul va avea premiera naţională pe 1 martie şi va ajunge în prima săptămână în capitală şi alte şapte oraşe din ţară. Este povestea a doi asasini plătiţi îşi aşteaptă viitoarea victimă într-un apartament gol. Orele se scurg. Tensiunea creşte. Glumiţele nevinovate se transformă în împunsături ironice. Insultele devin ameninţări. Va curge sânge.

”Killing Time”, o producţie independentă Kinosseur Productions şi Elefant Films, îi are în distribuţie pe Florin Piersic Jr., Cristian Ioan Gutău, Daniel Popa, Olimpia Melinte şi Florin Zamfirescu. Filmul a fost prezentat în premieră naţională în cadrul Zilelor Filmului Românesc la ediţia din 2012 a Festivalului Internaţional de Film Transilvania. Tot în 2012 a fost proiectat în selecţia oficială a Festivalului Internaţional de Film de la Varşovia – Free Spirit Competition.