Kim Kardashian, scandal chiar la nuntă! Vezi ce vedete NU au onorat invitaţia

De: Nicoleta Nicolae / 26.05.2014, 09:31

Kim Kardashian, scandal chiar la nuntă! Vezi ce vedete NU au onorat invitaţia
Kim Kardashian şi Kanye West s-au căsătorit sâmbătă, la Florenţa, într-o fortăreaţă din secolul al XVI-lea.


Vineri, cu o zi înainte de eveniment, Kim Kardashian şi Kanye West au organizat pentru cei aproximativ 200 de invitaţi un prânz care a avut loc la Chateau de Wildeville, reşedinţa designerului italian Valentino, după care a urmat o petrecere extravagantă la Palatul Versailles, unde oaspeţii au fost întâmpinaţi de artişti îmbrăcaţi în muschetari.
Ulterior, cuplul Kardashian – West şi invitaţii săi s-au deplasat cu un avion privat la Florenţa, unde cele două vedete s-au căsătorit în fortăreaţa Forte di Belvedere, închiriată cu suma de 300.000 de euro pentru o noapte.

Lista invitaţilor a fost ţinută în mare secret, însă, potrivit unor informaţii din presă, la ceremonia de nuntă ar fi fost invitaţi atât vedete din lumea muzicii, precum Jay-Z şi Beyonce, cât şi personalităţi din lumea modei, cum ar fi Riccardo Tisci, designerul casei de modă Givenchy, Karl Lagerfeld şi editorul-şef al ediţiei americane a publicaţiei Vogue, Anna Wintour.

 Însă, potrivit presei mondene, Jay-Z şi Beyonce au decis în cele din urmă să nu participe la eveniment. Beyonce a publicat, de altfel, o fotografie pe platforma Instagram, alături de urări de fericire şi viaţă lungă pentru cuplul Kardashian-West. De asemenea, Anna Wintour a absentat de la eveniment motivând o obligaţie de familie. O sursă a declarat pentru Star Magazine că „Robin Thicke, Jared Leto, Jonah Hill, Anna Wintour, Oprah Winfrey, Will şi Jada Pinkett Smith, Prince, Karl Lagerfeld, Barack şi Michelle Obama şi Beyonce şi Jay Z au spus toţi că nu vor veni”.

La nuntă, Kim Kardashian a purtat o rochie haute couture semnată de Riccardo Tisci, designerul care a creat şi costumul mirelui. Totodată, North, fiica celor doi, a purtat o rochie de lux Givenchy by Tisci.

Pentru că şi-au dorit să pozeze în amatori de muzica bună, Kim şi Kanye l-au tocmit să le cânte la nuntă pe tenorul Andrea Bocelli, care, însă, nu a zăbovit prea mult la eveniment.

Din păcate pentru îndrăgostiţi, nunta nu a decurs tocmai lin. Robert, fratele miresei şi-a făcut bagajele şi a plecat acasă, dupa o ceartă ca la uşa cortului cu Kim, care i-a reproşat că nu a avut suficient bun simt pentru a slăbi înainte de nunta ei. Nemulţumit de comportamentul miresei a fost şi tatăal ei vitreg, Bruce, care, însă, a tăcut şi a inghiţit. Conform tabloidelor americane, chiar şi mirii s-au ciondănit între ei, neştiind cine se face vinovat de scurgerile de informaţii din presă privind nunta.