La 67 de ani, Arnold vrea să se însoare din nou! Cum arată noua iubită, cu 30 de ani mai tânără

Apropo.ro / 09.10.2014, 16:14
La 67 de ani, Arnold vrea să se însoare din nou! Cum arată noua iubită, cu 30 de ani mai tânără
Nu a divorţat încă dar intenţionează să se recăsătorească curând! La 67 de ani, Arnold Schwarzenegger vrea s-o ducă la altar pe aleasa inimii lui, Heather Milligan.
 
Foto: Splash News
 
 
Starul din “Terminator” e decis să-şi refacă viaţa şi se pare că a cerut-o deja în căsătorie pe terapeuta de 38 de ani cu care are de ceva timp o relaţie. În prag de divorţ, Schwarzenegger şi-a prezentat deja iubita familiei.
 
Arnold Schwarzenegger s-a despărţit de Maria Shriver în 2011, după 25 de ani de căsătorie. 
 
Divorţul dintre Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver se află într-o etapă finală şi ar putea fi finalizat în luna decembrie, la aproape trei ani şi jumătate după despărţirea cuplului.
 
Potrivit Mediafax, cei doi foşti soţi vor merge pe drumuri separate în viaţă după ce vor finaliza pe cale amiabilă un acord final în privinţa partajului averii lor comune, estimată la 400 milioane de dolari.
 
Maria şi Arnold s-au cunoscut la turneul de tenis Robert F. Kennedy în 1977, însă au avut prima întâlnire în calitate de iubiţi abia în anul 1982. Ei au împreună patru copii: Katherine, în vârstă de 25 de ani, Christina, în vârstă de 23 de ani, Patrick, în vârstă de 21 de ani, şi Christopher, în vârstă de 17 ani.
 
Maria Shriver a depus actele de divorţ în iulie 2011, după ce a aflat că soţul ei a avut o relaţie extraconjugală cu una dintre menajerele cuplului. În mai 2011, Schwarzenegger a dezvăluit în mod public faptul că a avut în urmă cu mulţi ani o aventură cu menajera Mildred Baena, care i-a dăruit un fiu, în prezent în vârstă de 16 ani.
 
 
Foto:  AFP – Mediafax Foto
 
 
Pentru o vreme, copilul şi mama lui au locuit în aceeaşi casă cu Maria Shriver, care nu era la curent cu relaţia extraconjugală a soţului ei.
 
Maria Shriver, în vârstă de 58 de ani, s-a afişat alături de noul ei iubit, Matthew Dowd, în vârstă de 53 de ani, la nunta verişorului ei Robert Kennedy cu actriţa Cheryl Hines, organizată în această vară, în localitatea Cape Cod din statul Massachusetts. Potrivit unor zvonuri, Maria l-ar fi înşelat pe Arnold cu Dowd – fostul şef de campanie electorală al lui Schwarzenegger -, iar cei doi ar fi avut o relaţie secretă care ar fi început în 2006 şi ar fi durat mai mulţi ani. Aceste informaţii, publicate în The New York Post, au fost negate imediat de cei doi.