La Antena 1 cad capete! Ce se va întâmpla cu „Dansează printre stele” şi „Iadul bucătarilor”!

Apropo.ro / 12.11.2014, 09:02
La Antena 1 cad capete! Ce se va întâmpla cu „Dansează printre stele” şi „Iadul bucătarilor”!
Agitaţie mare în grila Antenei 1, după ce şefii Trustului Intact au anunţat că renunţă la emisiuni, dar şi la o parte dintre vedete aduse, cu vâlvă, de la ProTV.

Conducerea Antenelor a analizat performanţele show-urilor intrate în această tomnă în grilă şi a decis că rezultatele nu sunt satisfăcătoare.

Prima emisiune la care Antena 1 a renunţat este „Serviciul Român de Comedie – Fun Factory“.

Deşi plănuiau finala showului în perioada Sărbătorilor de iarnă, după o analiză atentă a performanţelor emisiunii de dans, conducerea Antenei 1 a grăbit finalul.

„Dansează printre stele”, cu celebra Mona Segall producător, Mihai Petre în juriu şi întreaga echipă a lui Edi Stancu în platou, va mai rula doar două ediţii. Săptămâna viitoare, postul va difuza în aceeaşi ediţie atât semifinala, cât şi finala. Surse din televiziune spun că şefii sunt nemulţumiţi şi de vedete: evoluţia modestă a prezentatorilor Lili Sandu şi Victor Slav, dar şi de Horia Brenciu.

„Conform strategiei de programming, săptămâna viitoare, Antena 1 va difuza în aceeaşi ediţie atât semifinala, cât şi finala „Dansează printre stele”. Perechea câştigătoare va fi votată de public, premiul cel mare fiind de 50.000 de euro”, a încercat un comunicat emis de Antena 1 să explice situaţia.

Deşi „MasterChef” conduce detaşat în confruntarea directă cu „Hell’s Kitchen”, emisiunea de pe Pro TV făcând audienţă dublă faţă de „Iadul Bucătarilor”, Antena 1 nu pare să se gândească să renunţe la show-ul ce-i are în juriu pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea.

„Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor îşi va continua difuzarea, ca şi până acum, în fiecare luni de la ora 20.30, urmând ca marea finala să aibă loc spre finalul lunii decembrie. Mai mult, sâmbătă, 15 noiembrie, încep preselecţiile în ţară pentru cel de-al doilea sezon al show-ului”, se arată în comunicatul Antenei 1.