La cine a venit barza în 2013? FOTO

Apropo.ro / 26.12.2013, 07:00
La cine a venit barza în 2013? FOTO
În 2013 barza a hotărât să facă o vizită şi unor vedete autohtone de la noi. Multe dintre ele au fost la prima experienţă de acest fel! Iată cum s-au descurtat vedetele noastre cu schimbatul de scutece şi încălzirea biberoanelor.

Bebeluşa Cristina

Fosta “bebeluşă” de la Cronica Cârcotaşilor a devenit de puţin timp mămică. La începutul lui noiembrie, Cristina şI soţu lei, actorul Denis Ştefan, au devenit părinţii unei frumoase fetiţe pe nume Delia Maria. Deşi are doar 22 de ani, “bebeluşa” Cristina pare să se descurce de minune cu micuţa Delia după cum se vede din pozele postate pe pagina personală de Facebook.

Cristina ex-Impact

Fosta solistă a trupei Impact a avut parte de o bucurie la dublu anul acesta. Cristna a născut gemeni, ambii băieţei. Artista a născut în luna august prematur după un travaliu care a ţinut 24 de ore. Pentru gemenii ei Cristina împreună cu soţul ei au ales numele de Matei şi Toma. Pentru moment Cristina se dedică micuţilor şI a decis să amâne planurile profesionale.
 

Elena Băsescu

Fiica preşedintelui împreună cu Bogdan Ionescu au devenit părinţI la începutul lunii septembrie. Naşterea s-a produs cu 3 săptămâni mai devreme decât era aşteptată. Mezina preşedintelui a ales să nască prin cezariană şi a avut loc la spitalul Universitar din Bucureşti. Micuţa Sofia Anais a fost creştinată la biseria Sfântul Spiridon Nou, iar slujba a fost oficiată de 12 preoţi.
 

Cream

Cu siguranţă, Cream a fost vedeta care a surpins pet oată lumea cu vestea că a devenit mămică. La începutul lunii august, artista a anunţat că a născut un băieţel în America. Fără să vorbească nimic despre sarcina ei, nimeni nu a ştiut că fosta componentă Candy a devenit mămică. Cream a explicat că a preferat să ţină totul secret pentru a evita eventualele comentarii negative. Artista a ales să trăiască împreună cu bebeluşul ei şI tatăl acestuia, un fost sportiv, tocmai în America, iar în România să vină doar în vizită la părinţi.

Diana Bisşnicu

Anul 2013 a fost de bun augur şi pentru Diana Bişinicu care a devenit mamă pentru prima oară. De 1 martie artista a născut o fetiţă, pe nume Riana, prin cezariană. Naşii micuţei au fost Gabriela Cristea şi Marcel Toader. Proaspăta mămică a reuşit să slăbească 20 de kg după naştere, iar acum se simte foarte bine în pielea ei.