La „Dansează printre stele”, Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă au oferit cel mai bun dans al serii

Apropo.ro / 06.10.2014, 13:04
La „Dansează printre stele”, Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă au oferit cel mai bun dans al serii
Strălucire, pasiune, momente de dans excepţionale şi foarte multe emoţii! Toate acestea s-au regăsit aseară în ringul de la „Dansează printre stele”. Cele 12 echipe intrate în lupta pentru 50.000 de euro au primit deopotrivă laude şi atenţionări din partea membrilor juriului, Igor Munteanu, Jojo şi Mihai Petre, dar Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă s-au evidenţiat cu tangoul dansat cu o dăruire ce a trecut bariera ecranului.
Foto: PR Antena 1
 
Sfârşită de emoţii, dar şi de toată concentrarea depusă pe tot parcursul momentului artistic, Alina Puşcaş a îngenuncheat la finalul coregrafiei. „Bogdan, al doilea nume al tău e dans”, i-a transmis Jojo coregrafului. „A fost emoţie pură, pasiune, aţi transmis iubirea sub toate aspectele ei”, a continuat Jojo.
 
Mihai Petre a dat un verdict dorit de toate echipele: „A fost cel mai bun dans pe care l-am văzut în seara asta. A fost un dans mai exact decât m-aş fi aşteptat să fie. Apreciez asta, bravo vouă! A fost şi un dans periculos, v-aţi aruncat puternic la final şi v-a şi ieşit”, a recunoscut Mihai Petre. „Mi-a plăcut enorm”, a mărturisit Igor Munteanu. „Alina, aş vrea să fii atentă la spate şi să fii mai liberă. Ai un partener foarte bun şi dansaţi foarte bine, bravo”, le-a spus Igor. 
 
 
Foto: PR Antena 1
 
 
Notele juriului au plasat aseară echipele în următoare ordine: Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă (25 de puncte), Diana Munteanu Niculescu şi Ştefan (23 de puncte), Vladimir Drăghia şi Elena Voscoboinic (22 de puncte), Raluka şi Lilian Cărăuş (21 de puncte), Mihai Ristea şi Luiza Comşa (21 de puncte), Speak şi Cocuţa (20 de puncte), Alina Eremia şi Iuri Ribac (20 de puncte), Muneer şi Stela Domniţanu (19 puncte), Nicolai Tand şi Lena (19 puncte), Cosmin Seleşi şi Maria Popescu (19 puncte), Sandra Izbaşa şi Petrisor Ruge (16 puncte) şi Cosmina Păsărin şi Bruce (15 puncte).
 
Clasamentul este, însă, parţial, pentru că voturile telespectatorilor au pondere la fel de mare ca notele oferite de juriu. Ediţia următoare a emisiunii, difuzată de Antena 1 duminică, 12 octombrie, de la 20:30, va dezvălui clasamentul final şi echipele care riscă să părăsească acerba competiţie de dans. 
 
Sensibilitatea a plutit în scenă pe valsul lui Vladimir Drăghia şi al Elenei Voscoboinic. „Mi-a plăcut calmul lui Vladimir. Un dansator bun e cel care reuşeşte să îşi pună în valoare partenera”, a apreciat Mihai Petre. Temutul jurat nu s-a oprit, însă, aici: „trebuie să închideţi însă frumos picioarele, altfel arată ca şi cum aţi călări nişte ponei. Sunteţi foarte drăguţi, dar nu e de ajuns”, a precizat Mihai. 
 
 
Foto: PR Antena 1
 
 
Tot Mihai Petre a fost foarte dur la adresa echipei formate din Sandra Izbaşa si Petrisor Ruge: „Nu a fost deloc un dans bun pentru că nu a fost în caracter. A fost mai mult un hip hop cha cha. Din păcate, pe alocuri aţi pierdut ritmul.” Igor Munteanu i-a transmis Sandrei toată aprecierea lui pentru cariera de sportivă excepţională: „Sandra, tu eşti o comoară pentru o ţară întreagă. Aş vrea să fii atentă la piruete când le faci şi aş vrea să fii un pic mai liberă”, a transmis membrul juriului. Jojo a mărturisit că momentul lor i-a creat o stare incredibilă. „Mi-aţi dat chef de dans, Sandra este o parteneră pe cinste, iar voi vă potriviţi foarte bine”, a spus jurata. 
 
 
Foto: PR Antena 1
 
 
Nicolai Tand şi Lena au arătat cât de graţios poate fi un bucătar. Dacă Jojo şi Igor au fost impresionaţi de emoţia şi bucuria cu care cei doi au umplut platoul, Mihai Petre a recunoscut dificila misiune pe care a avut-o coregrafa. „Pe mine m-a emoţionat Lena că a reuşit să îl stăpânească pe Nicolai, care a dansat cu atâta bucurie că o lua înainte. Şi sărăca îi punea frână. Trebuie să ai grijă, Nicolai, dansul e mişcare în ritmul muzicii”, i-a amintit Mihai. 
 
 
Foto: PR Antena 1
 
Cosmina Păsărin şi Bruce au fost lăudaţi, dar notele primite au reflectat faptul că membrii juriului nu au fost pe deplin mulţumiţi de prestaţia lor de pe ringul de dans. 
 
Senzualul tango adus în faţa telespectatorilor de Speak şi Cocuţa a stârnit emoţia juratei Jojo, care a recunoscut că a simţit amprenta coregrafei.
 
 
Foto: PR Antena 1
 
 
Foto: PR Antena 1
 
 
Diana Munteanu Niculescu şi Stefan Ciubotaru au arătat ce înseamnă să fii învingător chiar şi atunci când eşti grav accidentat. Diana şi-a fracturat o coastă la repetiţii, iar asta a atras după sine o serie de schimbări drastice: Ştefan a fost nevoit să conceapă altă coregrafie, cu doar câteva zile înainte de prima ediţie, iar Diana să o înveţe şi să o execute cât mai frumos.
 
 
Foto: PR Antena 1
 
 
Foto: PR Antena 1
 
 
Valsul lor a încheiat prima seară de dans, iar laudele au curs: „Trebuie să o lăudăm pe Diana şi o laud pentru că a dansat bine. Acest dans a fost în caracter”, a precizat Mihai. „Mă bucur că încheiem seara asta într-o stare de vis. Diana, ştiu ce înseamnă o astfel de accidentare. Am toată admiraţia pentru tine, îţi spun din toată inima”, i-a mărturisit şi Jojo, sincer.