La Fine Living, în ianuarie

De: Mioara Tronaru / 06.01.2014, 08:00
La Fine Living, în ianuarie
În luna ianuarie 2014, cele mai frumoase case se găsesc la Fine Living.

Cele mai frumoase case pe malul apei – Emisiune nouă

Sâmbătă 11 ianuarie de la  23:45

Aţi visat vreodată să aveţi o casă pe plajă sau să aveţi o piscină în curte? Ei bine, asta nu a fost suficient pentru aceşti proprietari de case! În „Cele mai frumoase case pe malul apei” pătrundem în cele mai uimitoare creaţii cu apă din America. Urmăriţi ce se întâmplă când se combină creativitatea, ingenuozitatea şi multă, multă apă!

 

O casă în Hawaii

Zilnic de la 19:25 până pe 19 ianuarie

În fiecare an, minunatele insule Hawaii atrag noi rezidenţi datorită climei calde, minunatelor peisaje şi stilului de viaţă relaxant. Brokerii emisiunii „O casă în Hawaii” – agenţia imobiliară care face ca locuitul în Hawaii să devină realitate –   îi ajută pe potenţialii rezidenţi să ia deciziile importante când vine vorba de a alege o casă şi de a începe o nouă viaţă pe una din insule. Din Oahu până în Kauai, din Marea Insulă în Maui, există ceva pentru fiecare, chiar dacă doresc să-şi construiască visul de la zero sau să se mute direct, există proprietăţi ale căror preţuri sunt cuprinse între 50.000 dolari pentru o bucată de pământ şi 50 de milioane de dolari pentru o vila luxoasă. Urmăriţi familiile şi cuplurile care sunt gata să-şi părăsească vieţile obişnuite din continentul American pentru o nouă aventură tropicală în „O casă în Hawaii”.

 

De vânzare: New York

Zilnic de la 19:25 din 20 ianuarie

Fine Living vizitează oraşul care nu doarme niciodată şi serviciile imobiliare  ascuţite de aici pentru a arunca o privire într-o meserie care implică întotdeauna un efort în plus pentru elita New York-ului.  Având 8 milioane de locuitori şi preţul mediu de vânzare de peste 2 milioane de dolari, este de înţeles de ce este necesar ca serviciile imobiliare din New York să fie mereu cu un pas înainte.  Urmăriţi emisiunea pentru a vedea cum se descurca agenţii imobiliari în peisajul Newyorkez solicitant.