La Hollywood, iubirea se face în minim trei

De: Cătălina Matei / 04.10.2014, 07:00
La Hollywood, iubirea se face în minim trei
Poveşti de dragoste care au avut în prim plan personaje extrem de cunoscute, chiar şi prinţese.

1. Monica Lewinsky

monica

În 2008 izbucnea scandalul sexual în care numele lui Bill Clinton era amintit. El a avut o aventură cu Monica Lewinsky, O scurtă perioadă fostul preşedinte al SUA a trebuit să se împartă între soţie, Hilary, şi Monica. Ambii aventurieri amoroşi au avut de suferit de pe urma iubirii lor.

2. Prinţesa Diana

diana

Scandalurile de la curtea regală birtanică sunt deliciul presei de scandal. Aşa că atunci când s-a spus despre Diana că ar avea o relaţie extraconjugală, veştile au călătorit lumea întreagă. Nu doar Diana avea o altă relaţie, ci şi prinţul Charleas care se iubea cu Camila Parker-Bowles.

3. Elizabeth Taylor

taylor

Viaţa personală i-a fost presărată cu multe căsnicii şi divorţuri, dar şi relaţii pasagere de iubire. Au divorţat de soţii pe care îi aveau atunci când s-au întâlnit, Elizabeth şi Richard Burton. Din iubirea lor nu au lipsit niciodată sarea şi piperul.

4. Courtney Love

love

Artista se iubea cu Billy Corgan de la Smashing Pumpkins. Asta nu a împiedicat-o să-l iubească şi pe Kurt Cobain de la Nirvana, cam în acelaşi timp.

5. Meg Ryan

meg

Meg era căsătorită cu actorul Dennis Quaid când s-a amorezat teribil de colegul de platou Russell Crowe. Recent, Meg a a recunoscut că problemele din mariajul ei erau cauzate de episoadele ei de infidelitate.