La Hollywood, se divorţează pe bani grei!

De: Cătălina Matei / 10.05.2014, 08:00
La Hollywood, se divorţează pe bani grei!
S-au iubit, s-au căsătorit şi n-au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi, ci au decis să divorţeze. Şi nu oricum, ci pe... sute de milioane de dolari. Iată cele mai scumpe divorţuri de la Hollywood!

Michael Jordan şi Juanita – 168 de milioane de dolari

După 20 de ani de căsnicie, Michael Jordan a decis să se despartă de Juanita în 2006. A înaintat actele de divorţ şi, la scurt timp, a semnat şi un cec de 168 de milioane de dolari, suma pe care fosta nevastă i-a cerut-o la înţelegere.

 

Harrison Ford şi Melissa Mathison – 110 de milioane de dolari

Divorţul de cea de-a doua nevastă l-a costat pe actorul american nici mai mult nici mai puţin de 110 milioane de dolari. O sumă uriaşă care i-a cam zguduit finanţele lui Harrison Ford, la vremea respectivă. Mariajul dintre cei doi a rezistat 18 ani.

 

Tiger Woods şi Elin Nordegren – 750 de milioane de dolari

Era de aşteptat ca unul dintre cei mai bogaţi sportivi din lume să bifeze lista cu cele mai exorbitante divorţuri. În 2009, în urma unui uriaş scandal prin care presa tabloidă a dezvăluit infidelităţile lui Tiger Woods, jucătorul de golf a fot nevoit să-i cedeze consoartei la divorţ 750 de milioane de dolari din averea sa.

 

Steven Spielberg şi Amy – 100 de milioane de dolari

Se pare că bugetele uriaşe pentru filmele pe care le-a realizat la Hollywood s-au reflectat şi în înţelegerea de divorţ pe care regizorul a semnat-o cu prima sa soţie, Amy. Aceasta a primit în 1989, anul în care divorţul a fost pronunţat, suma de 100 de milioane de dolari.

 

Madonna şi Guy Richie – 92 de milioane de dolari

După o nuntă fastuoasă, care a costat zeci de milioane de dolari, a urmat un divorţ la fel de scump. Madonna şi Guy Richie au ajuns să se despartă oficial după opt ani de căsnicie, iar suma vehiculată la divorţ a fost de 92 de milioane de dolari, bani pe care se presupune ca ar fi trebuit să-i primească regizorul de la artistă.

 

Mel Gibson şi Robyn Moore – 425 de milioane de dolari

Peste 25 de ani de căsnicie, şapte copii şi… 425 de milioane de dolari. Cu atâţia bani s-a ales prima nevastă a lui Mel Gibson după ce s-a separat de actor în 2006. Cei doi nu au avut semnat niciun contract prenupţial, iar Mel nu a comentat în niciun fel suma pe care i-a plătit-o fostei partenere de viaţă.

 

Rupert Murdoch şi Anna Torv – 1,7 miliarde de dolari

Deşi nu este vreun actor sau regizor de calibru de la Hollywood, miliardarul Rupert Murdoch este cunoscut în lumea întreagă. La fel şi divorţul dintre el şi Anna Torv, prima nevastă, despre care se spune că a costat 1,7 miliarde de dolari. Între timp, Rupert Murdoch a divorţat şi de cea de-a doua consoartă, Wendi Deng. Însă detaliile separării nu se cunosc!

 

New Entry… în 2014!

Din categoria ”bobocilor” care vor să-şi despartă oficial destinele la Holywood fac parte Mariah Carey şi Nick Cannon. Pe lângă disputa pentru custodia copiilor, cei doi trebuie să împartă şi averea estimată la 515 de milioane de dolari, pe care au agonisit-o în cei şase ani de căsnicie.

Şi David Letterman, în vârsta de 67 ani, se pregăteşte de divorţ. Bătălia se anunţă dură pentru că nevasta, Regina Lasko, are de gând să îi ceară drept despăgubire o bună parte din averea estimată la 400 de milioane de dolari.

Actriţa Portia De Rossi şi soţia sa, celebra prezentatoare de televiziune Ellen DeGeneres, se gândesc serios să divorţeze după cinci ani de căsnicie. Motivul? Ellen nu se poate abţine şi flirtează cu toate invitatele pe care le are în emisiune. Averea disputată ajunge la 220 de milioane de dolari.

Foto: Hepta; Shutterstock