La „Insula iubirii”, Medana îi surprinde în pat pe Elena şi Tomiţã

De: Cătălina Matei / 13.06.2016, 10:29
La „Insula iubirii”, Medana îi surprinde în pat pe Elena şi Tomiţã
Au venit cu scopul de a-şi testa încrederea, însã curajul lor începe sã piardã tot mai mult teren. Dupã o sãptãmânã petrecutã în Thailanda, concurenţii de la „Insula iubirii”, emisiune difuzatã în fiecare miercuri, de la 20:30, la Antena 1 se împart în douã tabere: cei îngrijoraţi, care mimeazã siguranţa şi cei dezinteresaţi, care mimeazã îngrijorarea.

Pentru prima oarã de la ajungerea pe insulã, fetele din cuplu şi ispitele lor au avut voie sã pãrãseascã resortul şi sã mute distracţia la un bar de pe plajã, pentru a sãrbãtori ziua ispitei Robert. Jumãtãtate de orã, concurenţii au petrecut împreunã, jucând şi prima horã româneascã, în mijlocul strãzii, însã departe de resortul pe care îl cunosc, fetele încep sã se retragã în întuneric, fiecare cu persoana cu care simte sã o facã. Într-un cadru pe care îl cred ferit de camerele de filmat, Loredana începe din nou flirtul cu ispita Sorin, în vreme ce Tomi începe strategia de cucerire a Elenei.

De un adevãrat şoc va avea parte Medana însã, care dupã câteva ore, atunci când se retrage în dormitor, îi va gãsi pe Elena şi Tomiţã în pat. Culmea, în acelaşi pat în care acesta petrecuse alte momente fierbinţi cu Deea, în sezonul trecut al show-ului. Aceeaşi modalitate de a câştiga încrederea, aceeaşi modalitate de a se insinua în patul ei şi acelaşi mod de tachinare sunt doar câteva dintre „coincidenţele” noului sezon. Dacã vor încheia noaptea în acelaşi fel, rãmâne de vãzut miercurea aceasta, de la 20:30, la Antena 1, în cel mai nou episod „Insula iubirii”.