LaLa Band şi Zurli te aşteaptă în parc!

De: Mioara Tronaru / 13.06.2014, 13:28
LaLa Band şi Zurli te aşteaptă în parc!
În 15 mai 2014 Minimax a lansat campania naţională “Citeşte şi dăruieşte!” care s-a desfăşurat în şcolile din întreaga ţară. Prietenii Minimax au postat pe pagina de Facebook a postului TV o poză cu ultima carte citită şi au argumentat de ce le-a plăcut. Toţi cei care au participat au fost răsplătiţi cu cărţi, iar fruntaşii au primit biciclete.

Campania s-a bucurat de promovare din partea Ministerului Educaţiei Naţionale, Primăriei Sectorului 3, Editurii Litera şi radio Itsy Bitsy.

Pentru a încheia această acţiune de succes, Minimax pregăteşte un eveniment pentru cei mici, în parcul IOR (Titan), sâmbătă, 14 iunie 2014, începând cu ora 16:00. Intrarea de face dinspre Câmpia Libertăţii şi strada Liviu Rebreanu.

Copiii care vin cu o carte veche primesc în schimb una nouă de la partenerul campaniei – Editura Litera. Cărţile strânse vor fi donate unei şcoli prin intermediul Fundaţiei Voiculescu. Pe copii îi mai aşteaptă două concerte suţinute de membrii LaLa Band şi gaşca Zurli, castele gomflabile, concursuri cu premii minunate.

Ei se vor putea poza cu personajele Minimax care vor prinde viaţă special pentru ei. Intrarea este liberă!