Lasă-te purtată pe aripile imaginaţiei

De: Mioara Tronaru / 07.03.2013, 17:10
Lasă-te purtată pe aripile imaginaţiei
Trăim într-o lume frumoasă, care merită să fie savurată. Cu siguranţă îţi doreşti să găseşti ingredientele cheie pentru a-ţi pune în evidenţă frumuseţea şi feminitatea. Only Imagine… este un parfum pentru femeile ca tine, îndrăgostite de viaţă, care se simt tinere prin orice experienţă pe care o au şi pot transforma lucrurile simple din viaţa lor în unele pline de emoţie, energie şi culoare.

AVON revoluţionează industria parfumurilor prin introducerea unui element cheie în compoziţia parfumului Only Imagine… – extractul 100% natural de măr verde, folosit pentru prima dată în compoziţia unui parfum. Aroma floral-fructată a parfumului îţi va pune în valoare feminitatea şi vei simţi vibraţia naturii la orice pas. Parfumul a fost obţinut din esenţe principale de măr verde, violetă şi mosc, care în combinaţie cu notele de zmeură, bujor şi lemn de santal îţi vor intensifica senzualitatea şi feminitatea.

Parfumul a fost creat de Pierre Negrin, parfumierul casei de parfumuri Firmenich. Fiecare parfum pe care îl lansează reflectă o viziune de-a sa: “Când creez pentru AVON, îmi imaginez că fiecare dintre creaţiile mele poate inspira dorinţele şi visurile personale, în fiecare zi”. Prin crearea Only Imagine…, el te invită să îţi pui în valoare feminitatea şi să simţi constant energia tinereţii: “Acest parfum a fost inspirat de ideea unei călătorii prin care ordinarul devine extraordinar”, spune creatorul.

Parfumul Only Imagine… va fi disponibil din luna aprilie a anului 2013 şi poate fi comandat prin intermediul Reprezentanţilor Avon.