Laura Cosoi, cu iubitul în vacanţă (POZE)

De: Nicoleta Nicolae / 29.01.2014, 07:00
Laura Cosoi, cu iubitul în vacanţă (POZE)
Nu este un secret faptul că Laurei Cosoi îi place să călătorească prin lumea asta mare şi să le împărtăşească fanilor săi din experienţele pe care le trăieşte acolo unde merge. De această dată, vedeta PRO TV a ales să petreacă trei săptămâni în Asia alături de iubitul său, Cosmin.

La începutul acestui an, timp de trei săptămâni, Laura şi Cosmin au vizitat Thailanda, Singapore şi Vietnam. Aşa cum şi-a obişnuit deja fanii, vedeta PRO TV a publicat pe blogul său personal mai multe fotografii şi impresii din această vacanţă de vis.

“Am găsit Bangkok-ul ceva mai aglomerat decât data trecută (4 ani în urmă), mai poluat, mai scump, dar mai curat. Am vizitat templele budiste, Grand Palace, Wat Arun, Wat Pho, am făcut plimbări cu barca pe râul Chao Phraya, am ajuns la Floating Market, am experimentat bucătăria asiatică (Blue Elephant, Mandarin Oriental), dar şi barurile şi restaurantele de pe acoperişul zgârie-norilor, care te fac să te simţi peste tot şi toate (Vertigo, unde mi-am aniversat ziua de naştere, Scirocco, barul aşezat la cel mai înalt nivel din lume unde s-a filmat şi “Hangover 2”).  Fiind o împătimită a masajelor, nu am ratat spa-urile (fie la Banyan Tree, fie cele întâlnite pe străzi din metru în metru), dar nici distracţia de pe Patpong Streets, Nana Street, night market-urile şi ChinaTown”, a povestit vedeta Pro TV.

După cele trei săptămâni de relaxare, Laura se pune pe treabă. Ea va juca pe 3, 4 şi 10 februarie la Teatrul Nottara din Bucreşti, în piesa de teatru “Hamlet”, o adaptare modernă a celebrei opere a lui William Shakespeare, în regia lui Marcel Ţop. Din distribuţie fac parte nume mari ale scenei româneşti: Tudor Aaron Istodor, Maia Morgenstern şi Marius Bodochi.