Laura Cosoi, vacanţă în Malaezia: “Simt Asia ca pe a doua mea casă”

Apropo.ro / 20.01.2015, 15:09
Laura Cosoi, vacanţă în Malaezia: “Simt Asia ca pe a doua mea casă”
Asia e o destinaţie de vacanţă la modă, pe care tot mai multe vedete de la noi o aleg în ultimul timp. Laura Cosoi s-a “ înscris” şi ea în aventura asiatică, aşa că, imediat după ziua ei de naştere, a ales o incursiune în Malaezia, la braţul iubitului său.
Foto: www.lauracosoi.ro
 
“Am ales pentru vacanţa de iarnă Asia. Şi mai exact, Malaezia (Kuala Lumpur) şi Indonezia (insula Bali). Iniţial, am vrut să mergem în Africa, dar, nu ştiu cum, drumurile noastre s-au îndreptat spre Asia. Şi tare mă bucur, pentru că mi-a lipsit. Am vizitat deja o mare parte din ţinutul asiatic şi cu toate astea continuă să mă surprindă”, scrie Laura Cosoi pe blogul ei.
 
Foto: www.lauracosoi.ro
 
“Ne-am programat 3 zile în Kuala Lumpur şi ne-am propus să vizităm ce putem, fără să bifăm punctele turistice obligatorii. Cu toate astea am reuşit să mergem la Bird Park, Petronas Towers (ziua şi noaptea), Batu Caves, Butterfly Park, ne-am plimbat prin parcuri, am fost la spa-uri, am încercat restaurante cu specific indian, thai şi japonez, am ajuns la Central Market, un loc asemănător cu JJ Market din Bangkok (bun pentru cumpărat suveniruri). Kuala Lumpur îmi aminteşte de occidentalismul singaporez, dar şi de atmosfera caldă şi primitoare a thailandezilor”, a mai spus vedeta. 
 
Foto: www.lauracosoi.ro
 
De-a dreptul fascinată de Asia, Laura Cosoi a mărturisit că s-a simţit acolo ca acasă  şi, cu siguranţă, se va reîntoarce întotdeauna cu plăcere în Malaezia şi Kuala Lumpur.
 
Foto: www.lauracosoi.ro
 
“Simt Asia ca pe a doua mea casă. Pur şi simplu te farmecă, nu îţi lasă scăpare. Este incredibil cum un loc atât de îndepărtat mă poate face să mă simt ca acasă. Mirosurile, gusturile, energia, culorile, absolut totul se regăseşte în simţurile mele. Au existat dintotdeauna, dar doar în momentul în care am păşit în Asia le-am descoperit cu adevărat şi le-am înţeles la adevărata valoare. Fie că vorbesc de Thailanda, Cambodgia, Vietnam, Hong Kong, Singapore, Filipine, Malaezia sau Bali, Asia este cuceritoare în tot şi toate”, a mai scris Laura Cosoi pe blogul ei.