Laura Teodoru – Atacul frumoaselor la ştirile sportive

Apropo.ro / 31.03.2008, 00:00
Laura Teodoru - Atacul frumoaselor la ştirile sportive
De ceva vreme, la ştirile sportive de la Realitatea TV, ne încîntă o nouă prezentatoare. E frumoasă, proaspătă, are 27 de ani şi o diplomă de educator-învăţător plus încă una de la Facultatea de drept. De doar 8 luni, a venit în Bucureşti, iar la Realitatea a ajuns datorită banalei... conjuncturi.

În urmă cu 8 luni de zile, Laura Teodoru era PR la unul dintre dealerii mari de maşini din Constanţa, oraşul ei natal, după ce îşi deschisese micul ei magazin şi după ce, în ultimul an de facultate, fusese coprezentator la emisiunea matinală de la Antena 1 Constanţa. Într-o zi însă, şi-a spus să-şi încerce norocul în Capitală. Printr-o prietenă bună, a ajuns să dea probe la unul dintre posturile TV şi acolo a început să se pregătească pentru rubrica meteo. Tot acolo, a cunoscut-o pe celebra profesoară de dicţie Ileana Cîrstea. După două luni în care s-a pregătit intens să prezinte vremea, Laura şi-a dat seama că sportul e mai frumos decît… ploaia sau ninsoarea. Cu ajutorul recomandărilor profesoarei de dicţie a dat probe, din nou, la mai multe televiziuni şi, în final, a ales Realitatea.

Animale de casă şi sport
I se pare uşor să aducă informaţii din sport pentru că e un telespectator pasionat. ”La meciuri, mă uit doar acasă, ca să mă exteriorizez”, spune ea. Şi nu numai la fotbal, ci la orice fel de sport. Cu toate acestea, pe teren a jucat doar baschet. ”În adolescenţă, am crescut brusc şi arătam ca Olive, slabă şi foarte înaltă”, îşi aminteşte ea. De cînd era mică, o altă pasiun,e pe lîngă educaţia fizică, erau animalele de casă. ”Mama găsise trucul ideal pe perioada şcolii. Îmi promitea că mă lasă să-mi mai iau un animal – hamster, canar, cîine, pisică – şi aşa m-a ţinut premiantă pînă în clasa a VII-a. Acum am doi căţeluşi, un bichon maltez şi o fetiţă Yorkshire terrier”.

Frumuseţe de la tata
Frumuseţea de care se bucură a ”furat-o” de la tata, iar de la mama a împrumutat doar… zîmbetul. În rest, are toate datele enervante pentru orice femeie: e înaltă şi slabă – fără să facă nici un efort. ”Mănînc absolut orice şi la orice oră. Întotdeauna am fost slabă, uneori chiar îngrijorător de slabă, dar într-un tîrziu mi-am dat seama că aceasta e conformaţia mea”. Mai mult, nu merge la cosmetică decît de trei ori pe an şi nu îşi vopseşte părul…

Capricorn, pasionat de paste italiene

  • S-a născut în zodia Capricorn
  • Găteşte cu plăcere, dar cel mai bine îi ies pastele scalopine şi quattro formaggi. “Nu sînt mofturoasă, mănînc aproape orice. Aş putea enumera uşor ce nu îmi place să mănînc!”
  • În fiecare zi, iese la plimbare în parcul Herăstrău împreună cu cîinii ei
  • Are o colecţie de timbre încă din copilărie. “Dar, spre ruşinea mea, n-am actua­-lizat-o de multă vreme”
  • “Îmi place să primesc cadouri simbolice şi originale, dar nici celelalte nu îmi displac…”
  • Obişnuia să meargă des pe stadion, fiind pasionată de fotbal, dar acum nu e de acord cu violenţa din tribune