Laura Teodoru, cadou special pentru fiica ei

De: Nicoleta Nicolae / 20.12.2013, 12:00

Laura Teodoru, cadou special pentru fiica ei
Laura Teodoru, prezentatoarea Jurnalelor de ştiri sportive de la Digi24 si Digi Sport 1, a primit de la fiica ei, Ana-Sophie, o misiune imposibilă, să îl ajute pe Moş Crăciun să îi aducă un dar... mai special.

“Sophie mi-a dat o misiune imposibilă în acest an. Citez: „moşule, îmi doresc o pisică adevărată.” A menţionat „adevărată” pentru că anul trecut a primit una de pluş iar anul acesta a vrut să fie sigură că Moşul înţelege doleanţa ei”, spune Laura.

De Crăciun, Laura  va fi la muncă, la pupitrul ştirilor sportive de la Digi24, însă va avea parte de o seara specială. “Crăciunul îl vom petrece în Bucureşti pentru că eu voi lucra în acele zile, însă vom avea şi timp de petrecut împreună, mergem la patinoar, o să luăm masa împreună cu prieteni dragi, vom bea o ciocolată caldă la Târgul de Crăciun din Piaţa Universităţii şi o să ascultăm muzica de Crăciun.”

Pentru seara de Crăciun Laura şi fiica ei şi-au cumpărat déjà ţinutele festive. “Am mers împreună la cumpărături şi, după ce ne-am distrat ca între fete, ne-am luat 2 rochii la fel. Evident, roşii”, spune vedeta.

De Sărbători, atât Laura Teodoru cât şi Ana Sophie se vor desfăta cu cozonacul şi sarmalele făcute de…bunica.