Laura Teodoru, senzaţii tari la volanul unei maşini de curse

Apropo.ro / 05.04.2013, 10:00
Laura Teodoru, senzaţii tari la volanul unei maşini de curse
Premieră pentru Laura Teodoru! Ştirista a luat lecţii de slalom auto.

Laura Teodoru, prezentatoarea Ştirilor sportive de la Digi24 şi Digi Sport 1, Ana Barbu, prezentatoarea rubricii Meteo de la Digi24, şi realizatorul emisiunii „Sănătatea în bucate”, Marius Tudosiei, au trăit senzaţii tari la volanul unei maşini de curse. Cei trei au luat parte la un concurs ad-hoc de slalom auto, pus la cale de realizatorii emisiunii „La volan”.

 

Pentru  Laura Teodoru a fost o premieră, prezentatoarea Ştirilor sportive s-a aflat pentru prima data pe un circuit de viteză şi a luat lecţii de slalom auto. “O experienţă inedită pentru mine personal, a fost prima oară când m-am urcat într-o maşină preparată pentru concursuri auto şi tot prima oară când am condus una… Mă bucur că am reuşit, cu ajutorul colegilor de la emisiunea „La Volan”, să bifez şi această experienţă care mi-a plăcut foarte, foarte tare! Mi-am dat seama că am mult curaj probabil insuflat şi de faptul că sunt participant în trafic de peste 10 ani, iar la un moment dat, pe parcursul traseului, am fost chiar şi pe trei roţi fără să mă sperii deloc”, spune Laura.

“Mi-a plăcut foarte mult, mai ales că ne-am bătut în timpii realizaţi pe circuit. A fost o competiţie strânsă şi abia aştept să văd imaginile sâmbătă”, mărturiseşte Ana Barbu.