Lavinia Petrea e pasionată de machiaj

De: Nicoleta Nicolae / 13.04.2013, 07:00
Lavinia Petrea e pasionată de machiaj
Lavinia Petrea, una dintre frumoasele prezentatoare ale Ştirilor ProTv de la ora 7:00, este pasionată de machiaj încă din adolescenţă.

”Mi-am descoperit această pasiune în liceu, chiar dacă eu nu mă machiam mai deloc. Mă uitam în reviste şi studiam atentă tehnicile de make-up prezentate în rubricile de frumuseţe”, dezvăluie vedeta PRO TV.

Dacă la acea vreme Lavinia îşi testa abilităţile pe colega ei de bancă, acum sora ei este cea care apelează cu încredere la serviciile frumoasei prezentatoare. ”Sora mea apelează cu încredere la mine să o machiez atunci când merge la o petrecere sau la un eveniment”, povesteşte Lavinia.

An de an, Lavinia nu doar şi-a perfecţionat tehnica, ci şi-a şi completat trusa cu toate accesoriile potrivite pentru fiecare tip de machiaj în parte.

”După ce am intrat în televiziune am furat meserie de la colegii de la make-up, cei care ne ajută să arătăm bine şi să avem feţe impecabile la televizor. Cum vedeam o pensulă nouă la Claudiu, colegul meu de la make-up, cum dădeam fuga şi mi-o achiziţionam, dar încă nu pot concura cu arsenalul lui de pictor”, îşi aminteşte amuzată Lavinia, care este adepta unei truse de machiaj cu puţine produse, dar de calitate.