Leonardo DiCaprio salvează oceanele: va dona 7 milioane de dolari!

De: Cătălina Matei / 19.06.2014, 10:33
Leonardo DiCaprio salvează oceanele: va dona 7 milioane de dolari!
După ce zilele trecute petrecea alături de 50 de femei în Brazilia, actorul american a trecut la lucruri serioase! Leonardo DiCaprio a anunţat că va dona 7 milioane de dolari pe parcursul următorilor doi ani în favoarea programelor de protejare şi conservare a oceanelor.

Actorul  a delcarat  în cadrul conferinţei organizate de Departamentul de Stat american la Washington că va dona 7 milioane de dolari prin intermediul fundaţiei sale – Leonardo DiCaprio Foundation, conform contactmusic.com.

„Înainte de a-mi dori să devin actor, visam să devin biolog marin”, a declarat DiCaprio.

„Acesta nu este un simplu exerciţiu în domeniul conservării vieţii marine. Dacă nu facem ceva pentru a salva oceanul chiar acum, nu vor fi doar rechinii şi delfinii care vor avea de suferit. Vor suferi copiii noştri şi nepoţii noştri”, a mai spsus actorul.

De altfel ,în februarie, starul american a donat 3 milioane de dolari organizaţiei ecologiste Oceana care militează pentru protejarea oceanului planetar.

Iubitor de animale şi pasionat de ecologie, Leonardo DiCaprio deţine o locuinţă complet ecologică în Blackadore Caye din Insulele Belize.