Leonardo DiCaprio trăieşte o dramă: fratele său e dat dispărut!

De: Cătălina Matei / 10.12.2013, 11:57
Leonardo DiCaprio trăieşte o dramă: fratele său e dat dispărut!
Actorul din ”Titanic” trece printr-o adevărată dramă, că ci fratele său vitreg este dat dispărut de aproape o lună, imediat ce acesta a ieşit din închisoare.

Leonardo DiCaprio este extrem de îngrijorat, căci fratele său vitreg, Adam Farrar, a dispărut de aproape o lună. Acesta fusese eliberat din închisoare, unde a executat o pedeapsă de trei săptămâni pentru că a încălcat regulile prevăzute de eliberarea condiţionată, care i-a afost acorsată anterior.

Un prieten de familie a declarat pentru publicaţia ”The Sun”: ”Adam a fost la închisoare, iar acum nu se ştie nimic de el. a stat două-trei zile la mine acasă, iar apoi a dispărut fără urmă. Am încercat să-l sun, dar numărul său a fost deconectat. Am vorbit cu tatăl său acum două zile, dar nici el nu ştie nimic”.

 

”Îl cunosc de la grădiniţă şi sunt îngrijorat. În ultimii ani, a dus-o din ce în ce mai rău. Nu are un domiciliu stabil şi stă pe la prieteni sau cine ştie prin ce locuri”, a mai declarat prietenul respectiv.

 

Fratele vitreg al lui Leonardo DiCaprio a avut câteva roluri în filme şi seriale TV pe vream când era doar un puşti, inspirat fiind din realizările fratelui său mai mare. Însă, odată ajuns la maturitate, Adam a intrat în diferite anturaje, iar cariera sa a luat sfârşit.